F1: Δείτε το trailer του Disney + για το ντοκιμαντέρ με τον Keanu Reeves

Όλος ο καλός ο κόσμος της Formula 1 περνάει από το ντοκιμαντέρ του Disney + για την απίστευτη ιστορία της Brawn GP, το οποίο παρουσιάζει ο Keanu Reeves

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney Plus Brawn GP

Όπως έχεις ήδη ενημερωθεί πιθανώς το νέο ντοκιμαντέρ για την Formula 1 που αναμένεται να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα του κοινού, κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο Disney +. Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία της Brawn GP την οποία μας εξιστορεί ο Keanu Reeves, μέσα από συζητήσεις και συνεντεύξεις με όλους τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής.

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney Plus Brawn GP

Στο trailer που δημοσιεύτηκε ενόψει της πρεμιέρας, τόσο στο Disney +, όσο και στο Hulu, βλέπουμε τον "John Wick" να συνομιλεί με τον Jenson Button και τον Rubens Barrichello που είναι ασφαλώς οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου, ως οδηγοί της Brawn GP, αλλα και τον Ross Brawn που είναι ο σπουδαίος εμπνευστής και δημιουργός εκείνης της "σταχτοπούτας" της F1. 

Keanu Reeves Ντοκιμαντέρ Disney + Brawn GP

Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι κάπως απρόσμενοι, επισκέπτες που θα δούμε στα 4 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ, όπως ο Bernie Ecclestone, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν το μεγαλύτερο στέλεχος της Formula 1 και ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα για οποιοδήποτε ζήτημα υπήρχε στο άθλημα. 


Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι παρουσίες του Christian Horner και του Luca Di Montezemelo. Ο τελευταίος ήταν ο επικεφαλής της Ferrari και φαίνεται από το trailer κιόλας πόσο αντίθετος ήταν με την παρουσία της ομάδας του Ross Brawn, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κάνει κάτι, όπως απέδειξε η ιστορία. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network