Το νέο Toyota GR Yaris θα είναι ακόμα πιο δυνατό-τι αλλάζει

Η Toyota θα ανανεώσει το GR Yaris για το 2024 και οι φήμες λένε πως η ιπποδύναμή του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, μαζί με μερικές ακόμη αλλαγές

Toyota GR Yaris Harris

To Toyota GR Yaris θα δεχτεί φρεσκάρισμα για το 2024 και όπως φαίνεται από διάφορα δημοσιεύματα το μεγαλύτερο νέο σχετικά με αυτό είναι η αύξηση της ιπποδύναμής του στους 300 ίππους.

Οι οποίοι είναι λιγότεροι από τους μισούς αυτού εδώ του Gr Yaris στην Αυστραλία αλλά και πάλι περισσότεροι από αυτό το GRMN Yaris των 130.000 ευρώ. 

Toyota GR Yaris Top Gear Video

Σύμφωνα με το Best Car ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.6 lt θα αποδίδει ακόμη περισσότερα από τους 260 ίππους και αυτή η πληροφορία πρόερχεται από καλά ενημερωμένες πηγές κοντά στην Toyota.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες μιλούν για 300 ίππους και 370 Nm ροπής, πράγμα που αν είναι αλήθεια θα το κάνει ισχυρότερο και από την ειδική έκδοση GRMN Yaris που περιορίζεται στην αγορά της Ιαπωνίας και στα 500 κομμάτια. 


Εκτός αυτών η Toyota σχεδιάζει να εφοδιάσει το νέο GR Yaris με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, που λογικά θα έχει paddles ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει και λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ. 

Toyota GR Yaris

Μαζί με επεμβάσεις στην αεροδυναμική όπως μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω και στο αμάξωμα για βελτίωση της ακαμψίας, το νέο Toyota GR Yaris θα πωλείται προφανώς και ακριβότερα, αλλά τουλάχιστον για την Ιαπωνία, η Toyota την έχει βρει τη λύση σε αυτό. Διαθέτει είναι λιγότερο εξελιγμένο GR Yaris με 118 ίππους ισχύος και  κίνηση μόνο στον εμπρόσθιο άξονα, καθώς επίσης και κιβώτιο CVT. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network