Αυτό το Jeep κινείται αυτόνομα και εκτός δρόμου (+video)

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η αυτόνομη οδήγηση είναι ένα χαρακτηριστικό για τους δρόμους αλλά πλέον η Jeep δοκιμάζει σύστημα αυτόνομης οδήγησης για off road διαδρομές

Αυτόνομη οδήγηση εκτός δρόμου της Jeep

 Η Jeep μας δίνει μια γεύση για την μελλοντική γενιά των συστημάτων οδήγησης υποβοήθησης οδηγού (ADAS) εκτός δρόμου και όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή για off road αυτόνομη οδήγηση.

Μια ομάδα υπό τη Neda Cvijetic, Επικεφαλής AI & Αυτόνομης Οδήγησης της Stellantis, δοκίμασε στο Moab της Γιούτα, τα τελευταία πρωτότυπα με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης εκτός δρόμου που αναπτύσσονται αποκλειστικά για τη μάρκα Jeep.

Αυτόνομη οδήγηση εκτός δρόμου της Jeep

Εγκατεστημένη σε δύο Jeep Grand Cherokee 4xe, η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία κίνησης εκτός δρόμου τόσο για τους επιδέξιους και εκπαιδευμένους off-roaders όσο και για τους πελάτες που δεν είναι μυημένοι στην οδήγηση σε δύσβατα μονοπάτια.

Διαβάστε Επίσης

Θα βοηθήσει επίσης τους οδηγούς Jeep σε δύσκολες καθημερινές συνθήκες οδήγησης. Η Jeep βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης εκτός δρόμου ενώ παράλληλα με την πλήρη γκάμα SUV 4xe που διαθέτει, διευρύνει την ηγετική της θέση στον εξηλεκτρισμό των οχημάτων εκτός δρόμου.

Αυτόνομη οδήγηση εκτός δρόμου της Jeep

"Με τον ίδιο τρόπο που η τετρακίνηση 4xe μας οδηγεί σε νέα επίπεδα όσον αφορά την ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου των Jeep, αυτά τα νέα, προηγμένα συστήματα οδήγησης θα βοηθήσουν περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο ζήσουν και να απολαύσουν την περιπέτεια. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τεχνολογία στην οποία βασίζονται, θα έχουν πραγματικές εφαρμογές εντός και εκτός δρόμου σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών οδήγησης", δήλωσε ο Christian Meunier, CEO της μάρκας Jeep.

Η Jeep θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι το πλήρες βίντεο που παρουσιάζει τη μελλοντική γενιά των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης εκτός δρόμου. Μέχρι τότε δείτε το πρώτο teaser. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network