Πώς η νέα Porsche Macan μπαίνει στο σύμπαν του videogame Overwatch 2

Η Porsche και η εταιρεία παιχνιδιών Blizzard Entertainment ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία στην εκδήλωση SXSW, για το επιτυχημένο παιχνίδι Overwatch 2.

Porsche macan Overwatch 2

Γίνεται η νέα Porsche Macan να μπει ένα virtual κόσμο; Θα γίνει μετά την συνεργασία της Porsche με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Blizzard Entertainment. Αυτήν την άνοιξη, οι παίκτες του Overwatch 2 θα μπορούν να χρησιμοποιούν ειδικά skins εμπνευσμένα από αυτοκίνητα Porsche, συμπεριλαμβανομένης της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Macan, για δύο από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες τους. 

Porsche macan Overwatch 2

Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων που έχει ήδη καθιερωθεί στα παιχνίδια αγώνων, επεκτείνει επίσης το χαρτοφυλάκιό του πέρα από το είδος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξεκινώντας με το Overwatch 2, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Το Overwatch 2 είναι free-to-play σε PC, Xbox, PlayStation και Nintendo Switch. 

Porsche macan Overwatch 2

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να παρουσιάσει τον κομψό σχεδιασμό της μάρκας Porsche με έναν απροσδόκητο, διασκεδαστικό τρόπο. "Η νεανική και ποικιλόμορφη κοινότητα του Overwatch 2 είναι πολύ συναρπαστική για εμάς ως μάρκα", λέει ο Deniz Keskin, επικεφαλής διαχείρισης φίρμας και συνεργασιών της Porsche AG. "Το Overwatch 2 προσφέρει μια εξελιγμένη ιστορία και οι παίκτες μπορούν εύκολα να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες. Αυτά ήταν σημαντικά δομικά στοιχεία για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία της μάρκας με την Blizzard και να αφηγηθούμε μια ιστορία εμπνευσμένη από τη νέα αμιγώς ηλεκτρική Macan."

Έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι: Mech με στοιχεία της Porsche Macan

Όταν η συνεργασία ενεργοποιηθεί στο παιχνίδι αυτή την άνοιξη, θα υπάρχουν πολλά καλούδια για να συλλέξουν οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο skin εμπνευσμένων από την Porsche. Το πρώτο skin που θα αποκαλυφθεί είναι για τον αγαπημένο χαρακτήρα των θαυμαστών, την D.Va.

Porsche macan Overwatch 2

Μια πρώην επαγγελματίας παίκτρια, πιλοτάρει το ρομποτικό Mech της. Το νέο της skin ενσωματώνει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία απευθείας από την Macan Electric, όπως η χαρακτηριστική επίπεδη επάνω μονάδα φώτων του αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας τεσσάρων σημείων της μάρκας. Τις πρώτες εντυπώσεις προσφέρει ένα άγαλμα Mech σε φυσικό μέγεθος, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest και θα παρουσιαστεί και σε άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Porsche macan Overwatch 2

"Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Porsche ταιριάζει θαυμάσια με τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα σχέδια των ηρώων μας στο Overwatch 2", εξηγεί η Tina Wei, concept artist της ομάδας Overwatch. "Το mech της D.Va σχεδιάστηκε για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία πάνω από την οπτική ομορφιά που ταιριάζει σε έναν φουτουριστικό κόσμο, κάτι που φυσικά ταιριάζει με το οπτικό στυλ και τον σχεδιασμό της Porsche".

Σχετικά με το Overwatch 2

Ένα αισιόδοξο όραμα για τη Γη του κοντινού μέλλοντος, το Overwatch 2 αφορά έναν κόσμο για τον οποίο αξίζει να πολεμήσουμε, όπου σούπερ στρατιώτες, επιστήμονες, cyborgs και omnics συγκρούονται για τον έλεγχο τοποθεσιών εμπνευσμένων από τον πραγματικό κόσμο από όλο τον κόσμο. Διαθέτει 39 μοναδικούς ήρωες που μάχονται σε μια ποικιλία ζωντανών χαρτών και τοποθεσιών, όπου οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν και να προσαρμοστούν σε μια ποικιλία μοναδικών καταστάσεων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network