Tα 7 videogames αγώνων αυτοκινήτου που θέλουμε να παίξουμε το 2024

Αν ένας από τους στόχους του 2024 είναι να παίζεις λιγότερα video games εμείς ξέρουμε πώς θα σε παρασύρουμε να αθετήσεις τις υποσχέσεις σου με τα καλύτερα racing video games που θα κυκλοφορήσουν το 2024.

Le Mans Ultimate racing videogame

Ποτέ δεν ήμασταν πολύ καλοί στο να τηρούμε τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς, και ήδη φαίνεται ότι θα αθετήσουμε την ετήσια υπόσχεσή μας να περνάμε λιγότερο χρόνο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο παίζοντας racing βιντεοπαιχνίδια.

Τα video games που μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία τους επόμενους 12 μήνες περιλαμβάνουν μερικούς σημαντικούς τίτλους προσομοίωσης με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, μια νέα προσθήκη από την καλύτερη σειρά οδήγησης εκτός δρόμου και ίσως, τελικά, την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited Solar Crown.

Εδώ είναι επτά racing videogames που περιμένουμε με ανυπομονησία το 2024, και αυτά είναι μόνο αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί...

Top Racer Collection

Αυτή η ρετρό συλλογή συγκεντρώνει παιχνίδια από τη σειρά αγωνιστικών παιχνιδιών της δεκαετίας του 1990 ήταν γνωστή ως Top Gear -μέχρι που κάποιος από το BBC είχε μια "ήσυχη" κουβέντα με την εταιρεία παραγωγής. Η σειρά αναφέρεται τώρα ως Top Racer και αν είστε οπαδός των αγωνιστικών παιχνιδιών της δεκαετίας του 1990 όπως το Lotus Esprit Turbo Challenge, σας υπόσχεται μια ευχάριστα νοσταλγική έκρηξη από το παρελθόν.

Top Racer Collection racing videogame

Υπάρχουν τρία κλασικά παιχνίδια στο πακέτο και ένας τίτλος μπόνους, για συνολικά 140 πίστες, και σύμφωνα με τον τρόπο της παλιάς σχολής, διαθέτει multiplayer σε χωριστή οθόνη. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ακόμη και ένα οπτικό φίλτρο που σας κάνει να μοιάζει σαν να παίζετε το παιχνίδι σε παλιά τηλεόραση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Ιανουαρίου 2024.

Le Mans Ultimate

Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από τότε που υπήρχε ένα παιχνίδι αφιερωμένο στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής στον κόσμο, αλλά το Le Mans Ultimate στοχεύει να το διορθώσει αυτό το 2024. Για τα λεφτά μας, δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή, καθώς αυτοί οι αγώνες αυτοκινήτων είναι στα φόρτε τους: κατασκευαστές όπως η Porsche και η Ferrari (και όχι μόνο) έχουν δεσμευτεί για τις 24 ώρες του Le Mans για τα επόμενα χρόνια.

Le Mans Ultimate racing videogame

Το παιχνίδι βασίζεται στην ίδια τεχνολογία που τροφοδοτεί το rFactor 2, το οποίο θεωρείται εδώ και καιρό το χρυσό πρότυπο προσομοίωσης και περιλαμβάνει επίσης ολόκληρη τη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής, αν σας ανησυχούσε το ατελείωτο κάψιμοσε μια και μόνο πίστα. Και αν η προοπτική να αγωνίζεστε για ένα ολόκληρο 24ωρο σας φοβίζει, υπάρχει μια ασύγχρονη λειτουργία που σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε τα stints σας σε χρόνο που σας βολεύει. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Φεβρουαρίου 2024.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Το Test Drive Unlimited Solar Crown όλο εμφανίζεται στις λίστες των δύο τελευταίων ετών με τα πολυαναμενόμενα video games αλλά τελικά δεν κυκλοφορεί. Οι επανειλημμένες καθυστερήσεις κράτησαν το παιχνίδι μακριά από τα χέρια μας, αλλά οι προγραμματιστές υποσχέθηκαν ότι θα έρθει το 2024.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Ελπίζουμε ότι οι καθυστερήσεις χρησιμοποιήθηκαν για να τελειοποιήσουν το παιχνίδι επειδή η ιδέα μιας παιδικής χαράς του Χονγκ Κονγκ σε κλίμακα ένα προς ένα και ένα ζευγάρι supercars με τα οποία μπορείτε να κόβετε βόλτες μας έχει ανάψει πολύ. Με το πρώτο παιχνίδι Test Drive Unlimited να είναι ο πραγματικός δημιουργός του είδους του απρόσκοπτου open world racer που απολαύσαμε στις σειρές Forza Horizon και Crew, ελπίζουμε σε κάτι αρκετά ξεχωριστό.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Αναμένεται ανακοίνωση

Assetto Corsa 2

Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης δεν είναι από το Assetto Corsa 2, αλλά από το προηγούμενο παιχνίδι Assetto Corsa Competizione. Αυτό συμβαίνει επειδή κανείς δεν έχει δει ακόμα ούτε μία εικόνα από το επερχόμενο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι αναμένεται να φτάσει το καλοκαίρι του 2024. 

Asseto Corsa 2 racing videogame

Δεν ξέρουμε πολλά, αλλά μετά το spin-off Competizione που επικεντρώνεται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, περιμένουμε τα αυτοκίνητα δρόμου να κάνουν μια ευπρόσδεκτη επιστροφή. Κάποιες από τις πιο ευτυχισμένες ώρες προσομοίωσης περάσαμε τρέχοντας με μια E30 BMW M3 στο αρχικό AC, και το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει μια τεράστια online κοινότητα που το παίζει, περίπου εννέα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, οπότε συγχωρέστε μας αν κατά λάθος μας τρέχουν τα σάλια.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Καλοκαίρι 2024.

Hot Lap Racing

Θα αγνοήσουμε τον ελαφρώς οξύμωρο τίτλο και θα δώσουμε στο Hot Lap Racing το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Παρά τον προϋπολογισμό που είναι σαφώς μόλις και μετά βίας μεγαλύτερος από την ετήσια δαπάνη για καφέ των μεγάλων του είδους, αυτός ο τίτλος "simcade" στοχεύει να συμπεριλάβει πραγματικά αυτοκίνητα και πραγματικές πίστες που καλύπτουν την ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Hot Lap Racing videogame

Έχουμε ήδη εντοπίσει ένα Ford GT40 της δεκαετίας του 1960 και η προσθήκη των σασί Mygale F3 και F4 σημαίνει ότι θα έχουμε και μερικές κλωτσιές σε ανοιχτούς τροχούς. Α, και τα περισσότερα από τα screenshots και τα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι με ηλιοβασίλεμα, οπότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το παιχνίδι να διαδραματίζεται σε ένα αποκαλυπτικό μέλλον.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Αναμένεται ανακοίνωση.

Expeditions: A Mudrunner Game

Αν ξέραμε ότι η επιστήμη θα μπορούσε να περιλαμβάνει την περιπλάνηση στην ύπαιθρο πάνω σε μεγάλα τρακτεροτά ελαστικά, μάλλον θα είχαμε αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο για να συγκεντρωθούμε στο σχολείο. Το Expeditions παίρνει τη δοκιμασμένη φόρμουλα του Mudrunner και την εφαρμόζει σε επιστημονικές μελέτες στην άγρια φύση. Εκτός από το να καθίσετε πίσω από το τιμόνι μιας ποικιλίας εξειδικευμένων off road οχημάτων θα χρησιμοποιήσετε τεχνολογία όπως μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ανιχνευτές μετάλλων σε οχήματα για να επιτύχετε τους ερευνητικούς σας στόχους.

Expeditions: A Mudrunner Game

Θαυμάζουμε εδώ και καιρό τη σειρά Mudrunner, η οποία διαθέτει πραγματικά εκπληκτική ρεαλιστική εκτός δρόμου οδηγήση και καταφέρνει με κάποιο τρόπο να κάνει διασκεδαστικά παιχνίδια οδηγώντας εξαιρετικά αργά, οπότε θα στηθούμε έξω από το κατάστημα την μέρα κυκλοφορίας. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Μαρτίου 2024.

GTRevival

Αν στοιχηματίζαμε ποιο από τα παιχνίδια που αναφέρουμε δεν θα κυκλοφορήσει τελικά το 2024, αυτό θα ήταν μάλλον το GTRevival. Αυτό συμβαίνει επειδή επιχειρεί μερικά εξαιρετικά φιλόδοξα πράγματα, όπως η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία σχολιασμού και ήχου του pit crew. 

GTRevival

Αν και αυτό έχει κατασκευαστεί από την βασική ομάδα πίσω από τη σειρά Project CARS, η λέξη "αναβίωση" στον τίτλο παραπέμπει σε μια προσπάθεια ανάκτησης της αλχημικής μαγείας του μηχανοκίνητου αθλητισμού των προηγούμενων παιχνιδιών τους από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, του GTR και ιδιαίτερα του GTR 2. Η προσθήκη κλασικών αυτοκινήτων FIA GT1, όπως η Ferrari 550 Maranello, η Chrysler Viper GT-R και η Lister Storm είναι σίγουρα καλή, αλλά το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης πιο σύγχρονα μηχανήματα GT3, όπως η Ferrari 296 GT3. Αν πάει τόσο καλά όσο φαίνεται ήδη, θα είναι instant classic.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Αναμένεται ανακοίνωση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network