Αυτό το Tesla Model 3 έχει ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

Η Tula Technology τοποθετεί το Dynamic Motor Drive σε ένα Tesla Model 3 και κάνει μια βελτίωση ουσίας για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Tesla Model 3 Tula Technology βελτιωμένο

Η Tula Technology που δραστηριοποιείται στην εξέλιξη ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης θα παρουσιάσει το Dynamic Motor Drive στο Διεθνές Συνέδριο SIA Powertrain 2024 στη Λιλ της Γαλλίας, στις 19 και 20 Ιουνίου. 

Η εταιρεία θα διαθέσει προς δοκιμή ένα Tesla Model 3 εξοπλισμένο με το λογισμικό DMD και έναν εξωτερικά διεγερμένο σύγχρονο κινητήρα (EESM). Ο συνδυασμός του λογισμικού με το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης παρέχουν σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης στα ηλεκτρικά οχήματα. 

Ηλεκτρικός κινητήρας του Renault 5

Το DMD της Tula είναι μια λύση μόνο για λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την απόδοση της ηλεκτρικής κίνησης μέσω μιας βελτιστοποιημένης παλμικής στρατηγικής. Αυτή η μέθοδος βελτιώνει την απόδοση του οχήματος χωρίς αισθητές επιπτώσεις στον θόρυβο και τους κραδασμούς. 

Με την μετασκευή ενός σύγχρονου κινητήρα μόνιμου μαγνήτη (PMSM) του Tesla Model 3 με έναν ρότορα σχεδιασμένο από την Tula, δημιούργησαν ένα κινητήρα EESM, δηλαδή εξωτερικά διεγερμένο, όπως αποδίδεται ο όρος στα ελληνικά. Ενσωματώνοντας την λειτουργία DMD στο όχημα, η Tula μείωσε με επιτυχία την κατανάλωση ενέργειας και ενίσχυσε τη συνολική απόδοση του συστήματος. 

Ηλεκτροκινητήρας

Αυτή είναι η δεύτερη πραγματική δοκιμή δεύτερη περίπτωση της Tula που αναπτύσσει DMD για την ενίσχυση της απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων. Το 2022, η Tula εφάρμοσε το DMD σε ένα Chevrolet με μια μη τροποποιημένη μονάδα κίνησης μόνιμου μαγνήτη, επιτυγχάνοντας σημαντικές μειώσεις κατανάλωσης ενέργειας διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα κίνησης. 

Αυτή η επιτυχία υπογραμμίζει την αξία του DMD σε διάφορες εφαρμογές κινητήρων, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση για τη βελτίωση της απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων. 

Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και ηλεκτροκινητήρας

Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά, οι κατασκευαστές δίνουν προτεραιότητα στην αύξηση της απόδοσης, στη μείωση του κόστους και στην ελαχιστοποίηση της εξάρτησης από σπάνια στοιχεία εξόρυξης από τη Γη. Ο συνδυασμός EESM και DMD της Tula επιτυγχάνει αυτούς τους στόχους προσφέροντας μια επεκτάσιμη, προσαρμόσιμη και βιώσιμη λύση. 

Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει την ευρύτερη μετάβαση σε ηλεκτροκίνητα συστήματα πρόωσης, εξασφαλίζοντας ένα πιο αποδοτικό και οικονομικά αποδοτικό μέλλον για τα ηλεκτρικά οχήματα. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network