Νέες εκδόσεις με πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού για την Ford Mustang Mach-E

H ηλεκτρική σειρά Mustang Mach-E κυκλοφορεί πλέον σε νέες εκδόσεις εξοπλισμού με προηγμένα χαρακτηριστικά και στοιχεία που αναδεικνύουν τον τομέα της άνεσης.

Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E

Η οικογένεια μοντέλων Ford Mustang Mach-E διατίθεται πλέον σε πέντε εκδόσεις. Υπάρχουν μοντέλα με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα.

Δύο επιλογές προσφέρονται και για την χωρητικότητα της μπαταρίας: μία με συσσωρευτή Standard Range και ωφέλιμη χωρητικότητα 73 kWh και μια εκτεταμένης δυναμικότητας Extended Range με 91 kWh όπου εδώ η αυτονομία φτάνει έως τα 600 χλμ.

Στη βάση των νέων προσφερόμενων εκδόσεων της Mustang Mach-E βρίσκεται το μοντέλο Style RWD 73kWh με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μικρότερη μπαταρία.

Ford Mustang Mach-E

Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς και μπαταρία εκτεταμένης χωρητικότητας 91KWh (Premium RWD ER), είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς με μπαταρία τυπικής χωρητικότητας 73 KWh (Premium AWD SR), είτε μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας 93 kWh (Premium AWD ER).

Διαβάστε Επίσης

H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία Standard Range αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππων και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μπαταρία Extended Range να αποδίδει 294 ίππους. Από την άλλη, οι τετρακίνητες εκδόσεις AWD αποδίδουν 315 και 351 ίππους με τις αντίστοιχες μπαταρίες, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm.

Ford Mustang Mach-E

Στην κορυφή των διαθέσιμων μοντέλων βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και η οποία εφοδιάζεται με την μεγάλη μπαταρία μαζί με δύο ηλεκτροκινητήρες που έχουν συνδυαστική απόδοση 487 ίππων και ροπή 860 Nm.

Διευρυμένα στοιχεία εξοπλισμού

Όλες οι εκδόσεις της αναβαθμισμένης Mustang Mach-E διαθέτουν πλέον και νέα στοιχεία εξοπλισμού, με το βασικό πακέτο να περιλαμβάνει εκτός των άλλων: λειτουργία περιμετρικής προβολής του οχήματος (κάμερα 360°) και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Ford Mustang Mach-E

Οι εκδόσεις Premium προσφέρουν επιπλέον, ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα μνήμης 8-θέσεων με διάτρητα πολυτελή καλύμματα από τεχνητό δέρμα Sensico και στοιχεία που αναδεικνύουν περαιτέρω την εμφάνιση αλλά και την απόδοση στο δρόμο.

Μάλιστα, οι τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις του επιπέδου Premium διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό ένα high-end ηχοσύστημα της B&O και την αυτόματη και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών είναι επίσης στάνταρ.

Ford Mustang Mach-E

Τέλος ένα επίσης νέο χαρακτηριστικό στα αναβαθμισμένα μοντέλα Mustang Mach-E η δυνατότητα ρυμούλκησης με φρένα, φορτίου έως 1.500 κιλά όπως τρέιλερ, σκάφη κ.ά. Η διεύρυνση της ελκτικής δύναμης της Mach-E αφορά τις εκδόσεις Premium με την εκτεταμένη αυτονομία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network