Ναι, τώρα είναι σίγουρο ότι έρχεται Hyundai Ioniq 5 Ν

Η Hyundai Ν όχι μόνο φροντίζει να κρατά ψηλά την σημαία των οδηγοκεντρικών αυτοκινήτων με θερμικό κινητήρα αλλά ετοιμάζει πυρετωδώς και την επόμενη -ηλεκτρική- μέρα

Hyundai Ioniq 5 N

Γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό ότι η Hyundai N εργάζεται πάνω σε μια καυτή έκδοση του εξαιρετικού Ioniq 5. Φυσικά πρόκειται για το Hyundai Ioniq 5 N, την απολύτως οδηγοκεντρική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού μεσαίου SUV της φίρμας  Στην ουσία το είχαν επιβεβαιώσει από τον περασμένο Ιούλιο αλλά τώρα υπάρχει μια πρώτη επίσημη εικόνα για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Ένα video στο Youtube και μετά ένα post στο Instagram ήταν αρκετό για επιβεβαίωση.


Η κεντρική φωτό του άρθρου είναι ένα στιγμιότυπο από το τελευταίο promo video της Hyundai για το τμήμα N, στο οποίο συζητά τα πρόσφατα projects του "εργαστηρίων της με τροχούς" - το βασισμένο στο Ioniq 6 RN22e και το υπέροχο, υδρογονοκίνητο N Vision 74. Αν δεις το βίντεο μέχρι το τέλος, θα πάρεις μια πολύ σύντομη γεύση από ένα καμουφλαρισμένο Ioniq 5 N. Αν δεν θες να δεις το video -που θα κάνεις λάθος γιατί είναι εξαρετικό και αναλύει μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας αυτού του τμήματος της φίρμας- δες παρακάτω το post στο Instagram και θα είσαι ΟΚ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hyundai N (@hyundai_n_worldwide)


Δεν έχουμε ακόμα επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά είναι πιθανό να δούμε το καυτό crossover παραγωγής κάποια στιγμή το 2023. Περιμένετε ένα σύστημα κίνησης με δύο κινητήρες, τετρακίνηση και ταχύτατο στα 0-100 km/h.

Προς το παρόν, θα πρέπει απλώς να απολαύσουμε τα ειδικά pixels και το καμουφλάζ με τις καρό σημαίες, καθώς και τα περιγράμματα ενός σπορτίφ bodykit. 

Best of Network