Ευκαιρία η αγορά καινούργιου Renault με όφελος έως 5.000 ευρώ

Η TEOREN Motors, επίσημος εισαγωγέας των μοντέλων Renault στην ελληνική αγορά έθεσε σε ισχύ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα με όφελος τιμής έως και 5.000 ευρώ για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Renault Arkana

H Renault διεθνώς διανύει μια δημιουργική περίοδο με την πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού R5 να είναι ακόμα νωπή όπως και η πρόσφατη βράβευση του επίσης νέου Scenic ως "Car of the Year 2024”.

Η εταιρεία διεύρυνε πέρυσι το πελατολόγιο της στην Ευρώπη κατά 16,1% σημειώνοντας συνολικές πωλήσεις 629.093 αυτοκινήτων με ακόμα πιο εντυπωσιακή άνοδο στην ελληνική αγορά κατά 30% και συνολικές ταξινομήσεις 4.727 μονάδες.

Η εταιρεία TEOREN Motors, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Β.Ν. Θεοχαράκη και εισαγωγέας των μοντέλων της Renault στην ελληνική αγορά έθεσε προσφάτως σε ισχύ ένα πρόγραμμα προσφορών για τα μοντέλα Clio, Captur, Arkana, Austral και Megane E-Tech με όφελος τιμής που φθάνει έως τα 5.000 ευρώ – ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση.

Renault Clio
Renault Clio

Ειδικότερα για τη νέα σειρά Clio που έχει και τους περισσότερους θιασώτες εντός της γκάμας Renault, υπάρχουν πολλές επιλογές με κινητήρες βενζίνης, diesel, διπλού καυσίμου (βενζίνης – LPG) αλλά και υβριδικές (E-Tech) με ισχύ 145 ίππων. Οι τελευταίες ενσωματώνουν περισσότερες από 150 πατέντες προερχόμενες κυρίως από την εμπλοκή της εταιρείας στους αγώνες F1.

Με το νέο πρόγραμμα εμπορικής πολιτικής της Renault, το Clio έχει ως τιμή αφετηρίας τα 19.970 ευρώ με όλες τις εκδόσεις της σειράς να υποστηρίζονται από 5 χρόνια εγγύησης, δωρεάν ασφάλιση 6 μηνών και δωρεάν οδική βοήθεια διάρκειας 3 ετών.

Διαβάστε Επίσης

Επιπροσθέτως, η αγορά ενός Clio μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω χρηματοδότησης με ειδικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου 3,9% (50% προκαταβολή και αποπληρωμή σε 60 μήνες).

Renault Captur
Renault Captur

Το Renault Captur που ψηφίστηκε ως "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021” για την Ελλάδα, συνεχίζει την καλή του πορεία στην κατηγορία των μικρών SUV με εξηλεκτρισμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει εκδόσεις mild hybrid, full hybrid και plug-in hybrid με κορυφαία έκδοση ισχύος στους 160 ίππους.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης που ισχύει για το Clio υποστηρίζει και την αγορά του Captur του οποίου η βασική έκδοση ξεκινά λίγο πιο πάνω από τα 22.000 ευρώ.

Renault Arkana
Renault Arkana

Το νέο πρόγραμμα της Renault με όφελος στην τιμή κτήσης συμπίπτει με το λανσάρισμα του αναβαθμισμένου Arkana. Το μικρομεσαίο SUV διαθέτει πλέον νέα μάσκα, προφυλακτήρες και ζάντες αλουμινίου ενώ η παλέτα των χρωμάτων έχει ενισχυθεί με νέες αποχρώσεις. Η σειρά διαθέτει επίσης και τη νέα έκδοση esprit Alpine με κορυφαίο εξοπλισμό και χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης

Η γκάμα Arkana περιλαμβάνει κινητήρες με υβριδική τεχνολογία έως 160 ίππους. Όλες οι εκδόσεις επωφελούνται προσφοράς με όφελος έως 4.000 ευρώ, έχοντας ως αφετηρία τα 26.680 ευρώ.

Renault Austral
Renault Austral

Η σειρά Renault Austral που διαπραγματεύεται την υπόσταση του στην κατηγορία C-SUV επωφελείται και αυτό με όφελος έως 4.000 ευρώ. Η βασική έκδοση ξεκινά από τα 34.450 ευρώ περιλαμβάνοντας εκτός των άλλων το σύγχρονο σύστημα infotainment (Open R).

Διαβάστε Επίσης

Επίσης, η σειρά Austral διαθέτει έως και 32 συστήματα ασφαλείας, ενώ εφοδιάζεται αποκλειστικά με υβριδικούς κινητήρες (mild και full hybrid) με απόδοση έως και 200 ίππων. Μάλιστα, η κορυφαία full hybrid έκδοση εξοπλίζεται με το μοναδικό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης (4Control Ηγκάμα τωνAdvanced).

Renault Megane E-Tech
Renault Megane E-Tech

Τέλος, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση του νέου ηλεκτρικού Megane E-Tech που αποδίδει 220 ίππους προσφέροντας αυτονομία έως και 450 χλμ./φόρτιση. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 39.950 ευρώ, συνυπολογίζοντας σε αυτή την τιμή και την κρατική επιδότηση του προγράμματος "Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙ".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network