"Σωστά φανταστικό": Ο Nico Rosberg οδηγεί Rimac Nevera

Το περιμέναμε σχεδόν μια εβδομάδα και, επιτέλους, ανέβηκε το βίντεο στο οποίο ο Nico Rosberg οδηγεί -με συνοδηγό τον Mate Rimac- το πρώτο Nevera παραγωγής

Rimac Nevera και Nico Rosberg

Επιτέλους! Σου το είχαμε τάξει περίπου μια εβδομάδα πριν και τελικά ανέβηκε το video στο οποίο o Nico Rosberg οδηγεί για πρώτη φορά, το πρώτο Rimac Nevera που βγήκε από την γραμμή παραγωγής και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Συνοδηγός στο πανίσχυρο  ηλεκτρικό hypercar o ιδρυτής της Rimac, Mate Rimac.

Μην κάνεις μπαντιλίκια Nico

Τώρα οι δύο άνδρες βγαίνουν στο δρόμο με το Rimac Nevera και καθώς ο Rosberg οδηγεί το ηλεκτρικό θηρίο των παραλίγο 2.000 ίππων, συνομιλεί με τον Rimac. Φυσικά την πρώτη φορά που πλησιάζουν σε πλατεία ο Rosberg ρωτάει τον Rimac αν τον πειράζει να κάνει drift (τι "ινδιάνος" btw ο Nico) και ο Rimac του απαντά: "Όχι με εμένα μέσα". Το βίντεο έχει πολλές καλές στιγμές, αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά εύλoγα το καλύτερο είναι να παρατηρείς τις αντιδράσεις του Rosberg ενώ το οδηγεί. Όπως π.χ. όταν πατάει για πρώτη φορά -σχεδόν- τέρμα το γκάζι του Nevera. 

Rimac Nevera και Nico Rosberg

"Είναι η πρώτη φορά που οδηγώ  αυτό το αυτοκίνητο και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω", λέει σε κάποια φάση ο Nico Rosberg ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν κάνει -έστω και μικρή- σύγκριση με το υβριδικό hypercar Mercedes-AMG One. Στην συζήτηση αναφέρεται επίσης η Aston Martin Valkyrie και μαθαίνουμε ότι και εκεί ο Rimac κάπου έχει βάλει το χέρι του. Παράλληλα θα μάθεις και τα σχέδια της Bugatti για το μέλλον.

Και κάτι ακόμα πριν σε αφήσω για να δεις αυτό το βίντεο: Ο Nico Rosberg λέει ότι η Nevera βάζει την δύναμη στο δρόμο καλύτερα από την La Ferrari! Αυτά και άλλα "ιερόσυλα" στο βίντεο.

Best of Network