Πώς ακούγεται ο V12 κινητήρας της Mercedes S600 μέσα σε τούνελ (video)

Μετά την ανατριχίλα από τον δαιμονισμένο V10 της Lamborghini Huracan STO ερχόμαστε στον σεβάσμιο V12 της Mercedes S600 και ακούμε πώς είναι τέρμα γκάζι μέσα στο τούνελ.

Ήσυχη και εξαιρετικά άνετη λιμουζίνα η Mercedes S600. Πώς να ακούγεται άραγε; Μην βιαστείς να πεις ότι αυτή η λιμουζίνα δεν μπορεί να σε ενθουσιάσει με τον ήχο της. Την προηγούμενη φορά ανατρίχιασες με τον V10 της Lamborghini Huracan STO και πιθανόν τώρα να νομίζεις ότι θα σε πάρει ο ύπνος. Αμ δε. 

Ναι, είναι ένα αυτοκίνητο που φημίζεται για τα διπλά τζάμια του, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και την πρωτοποριακή τεχνολογία του.

Διαβάστε Επίσης

Το θέμα είναι ότι ο V12 των 6,0 λίτρων της Merc S600 ήταν επίσης η καρδιά της αρχικής Pagani Zonda, ένα αυτοκίνητο που δεν φημίζεται ακριβώς για τη διακριτική, αθόρυβη οδήγηση. Πράγμα που σημαίνει ότι ακριβώς κάτω από τους άψογους τρόπους του V12 κρύβεται κάτι με ροπή στις ακρότητες.

Ένας άνθρωπος στην Ιαπωνία ήξερε πώς να τον απελευθερώσει. Στην ιστορία μπαίνει ο Sasaki-san, ο οποίος διατηρεί ένα γκαράζ νότια του Τόκιο που κατασκευάζει εξατμίσεις. Κατασκεύασε μια κατά παραγγελία, την τοποθέτησε στο μεγάλο σεντάν και το βιντεοσκόπησε να κάνει βόλτες στη νυχτερινή Ιαπωνία. Πολύ γρήγορα, το αυτοκίνητο έγινε viral. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις γιατί. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network