Πρώτη γεύση από την Ferrari 12Cilindri-όλες οι λεπτομέρειες για την ωδή στον V12

To Top Gear "άπλωσε" το χέρι του στην ολοκαίνουργια Ferrari 12Cilindri και σου μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για ένα supercar φτιαγμένο να τιμά τον V12 κινητήρα του.

Ferrari 12Cilindri Top Gear Video

Το nostalgia bait της Ferrari, η Ferrari 12Cilindri δεν έχει να κάνει με χρώματα και σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά με τον πανίσχυρο V12 κινητήρα της εταιρείας και αυτό είναι μάλλον χαρακτηριστικό του για ποιο λόγο η Ferrari είναι κάτι ξεχωριστό στην αυτοκίνηση. 

Διαβάστε Επίσης

Παλιά που τα αυτοκίνητα ήταν συνηθισμένο να χαρακτηρίζονται από τον κινητήρα τους και να διαφοροποιούνται από αυτόν προκειμένου να ξεχωρίσουν το ένα από το άλλο, το μηχανικό σύνολο έπαιζε τον ρόλο του και ήταν πάντα ένας μεγάλος πρωταγωνιστής. 

Ferrari 12Cilindri V12

Στην εποχή των SDV αυτοκινήτων οι ίπποι είναι εύκολη υπόθεση, η ροπή είναι άμεσα διαθέσιμη και δεν ενδιαφέρεσαι για κυβισμό και άλλα τέτοια και στο Maranello αυτό προφανώς είναι κάτι σαν βλασφήμια. 

Έτσι φτάνουμε στην Ferrari 12Cilindri που επαναφέρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον κινητήρα και δημιουργεί μια νέα berlinetta, αρκετά αντισυμβατική παρόλα αυτά, με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες οι οποίες συνθέτουν μια εικόνα ωδή στο παρελθόν της φίρμας. 

Ferrari 12Cilindri Spider Top Gear Video

Όλα αυτά είχε την χαρά να τα ζήσει από κοντά το Ollie Kew από το βρετανικό Top Gear ο οποίος μας μεταφέρει στον όμορφο κόσμο της Ferrari 12Cilindri χάρη στην πρώτη επαφή που είχε μαζί της, αμέσως μετά την παρουσίασή της. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network