Οδηγώντας το ηλεκτρικό hypercar Rimac Nevera που μόλις έσπασε 23 ρεκόρ

Πριν το Rimac Nevera καταρρίψει 23 ρεκόρ σε μία ημέρα, ο Chris Harris οδήγησε (στο όριο) τον ηλεκτρικό hypercar για το τηλεοπτικό Top Gear. Ιδού το video

Rimac Nevera 23 ρεκόρ video Chris Harris

Αν δεν το έχεις δει ακόμη, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα, να παρακολουθήσεις το video από την 33η τηλεοπτική σεζόν του Top Gear, στο οποίο ο Chris Harris οδηγεί το Rimac Nevera. Προφανώς η αφορμή είναι το ρεκόρ του Nevera. Συγγνώμη, διόρθωση. Τα 23 ρεκόρ του Rimac Nevera τα οποία καταρρίφθηκαν όλα σε ένα session. 

Rimac Nevera Records

Την ίδια ημέρα δηλαδή, η οποία γράφεται στην ιστορία, γιατί κατα βάση όλα τα αυτοκίνητα από εδώ και στο εξής που θα θέλουν να έχουν μια εύφημο μνεία σχετικά με τις επιδόσεις τους στην επιτάχυνση ή στο φρενάρισμα θα πρέπει να ξεπεράσουν το Nevera. 


H ημέρα που τρελάθηκε ο Chris Harris 

Μια άλλη ημέρα πάντως, πριν από την 17η Μαΐου που είναι η ιστορική, ο Chris Harris ανέλαβε να παρουσιάσει στην εκπομπή του Top Gear το hypercar από την Κροατία. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια του Βρετανού δείχνουν πόσο εντυπωσιασμένος είναι από τις επιδόσεις και την ποιότητα του Rimac Nevera. 

Rimac Nevera Records

O πολύπειρος δημοσιογράφος και  οδηγός παραδέχεται πως δεν έχει οδηγήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, κάτι που ακούγεται λογικό, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο να κινείται με 1,74 δευτερόλεπτα στο 0-100 km/h, επισημαίνει ωστόσο και την αυτοκινητική ποιότητα που συνοδεύει αυτή την εκπληκτική κατασκευή ιπποδύναμης. 

Rimac Nevera 23 ρεκόρ video Chris Harris

Η "κόντρα" με την Lamborghini Aventador SVJ είναι το κλου για να καταλάβει κανείς πόσο καταιγιστικές είναι οι επιδόσεις του Νevera, ωστόσο το σκέλος του drift είναι το bouns material σε μια δοκιμή που καταλήγει με τα ελαστικά να έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο που έμειναν τα λινά τους. 

Rimac Nevera 23 ρεκόρ video Chris Harris

Απόλαυσε την ηλεκτροκίνηση στα καλύτερά της (και στα πιο ακριβά της φυσικά). 

Διαβάστε ακόμα:
 - Το Rimac Nevera διέλυσε το παγκόσμιο ρεκόρ στο 0-400-0 km/h (+video)
 - The Icon: Με αυτό το ηλεκτρικό σκάφος η BMW μπαίνει στην θάλασσα (εικόνες)
 - Γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις με το ChatGPT για καινούργια αυτοκίνητα
 - Tamiya Wild One ΜΑΧ: Το παιχνίδι που έγινε πραγματικότητα
 - Ποιες χώρες θέλουν να μπλοκάρουν την εφαρμογή του Euro 7 από το 2025

Best of Network