Τι παθαίνει το Tesla Model Y όταν συναντήσει άμαξα στο δρόμο (+video)

Όπως μπαίνουν τα χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης στην ζωή μας, κάπως έτσι πετάγονται άμαξες στον δρόμο και κάποια αυτοκίνητα σαστίζουν. Όπως αυτό το Tesla

Tesla Model Y και άμαξα

Είδες σίγουρα τι αντίκρυσε ένας οδηγός στην Πενσυλβάνια όταν πετάχθηκε μπροστά μια άμαξα που έκανε μεγαλειώδες drift, είδες και την σχεδόν restomod άμαξα του βασιλιά Καρόλου, τώρα θα δεις και τι παθαίνει το λογισμικό ενός Tesla Model Y όταν συναντά μια άμαξα σε κάποιο επαρχιακό δρόμο. 

Ένα Tesla που βλέπει "ό,τι το βολεύει"

Το Model Y κινείται σε έναν επαρχιακό δρόμο της Ελβετίας και οι κάμερες του Autopilot σκανάρουν τον δρόμο και αναγνωρίζουν / ξεχωρίζουν το επιβατικό, από την νταλίκα, τον πεζό από τον ποδηλάτη και άλλους συνδυασμούς. Εκτός αν ο συνδυασμός δεν έχει αναμενόμενο σχήμα. Όπως π.χ. μια άμαξα, με τους αναβάτες της, τα άλογά της και τα όλα της. 

Διαβάστε Επίσης

Ας πούμε -πριν δούμε- τι έπαθε το σύστημα του Model Y. Στην αρχή  αναγνώρισε την άμαξα ως νταλίκα, μετά ελάχιστά για ποδηλάτη και ξανά νταλίκα. Όταν πλησιάσε  περισσότερο την είδε λίγο και αγροτικό pick up, πάλι νταλίκα και νταλίκα που κινείται αντίθετα στο ίδιο ακριβώς δρόμο με το Tesla, και μετά τα βλέπει ως πεζό με pick up και πεζό με νταλίκα, μέχρι που καταλήγει στην νταλίκα. 

Να και το ντοκουμέντο από το αστείο fail του συστήματος αναγνώρισης αντικειμένων.


Διαβάστε ακόμα:
 - Το Rimac Nevera διέλυσε το παγκόσμιο ρεκόρ στο 0-400-0 km/h (+video)
 - The Icon: Με αυτό το ηλεκτρικό σκάφος η BMW μπαίνει στην θάλασσα (εικόνες)
 - Γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις με το ChatGPT για καινούργια αυτοκίνητα
 - Tamiya Wild One ΜΑΧ: Το παιχνίδι που έγινε πραγματικότητα
 - Ποιες χώρες θέλουν να μπλοκάρουν την εφαρμογή του Euro 7 από το 2025

Best of Network