Νέες εικόνες του hypercar Nilu27-ο κινητήρας του θα φτάνει τις 13.000 στροφές

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες του Nilu27, της πρώτο μοντέλο της νέας φίρμας hypercar, που αποτελεί το project πρώην σχεδιαστή της Bugatti. Και το στροφόμετρο φτάνει τις 13.000 στροφές!

Nilu27

Η Nilu27, είναι η νέα μάρκα που δημιούργησε ο πρώην σχεδιαστής της Bugatti και της Koenigsegg, Sasha Selipanov, και μόλις έδωσε στη δημοσιότητα κάποια νέα teaser του hypercar που θα κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της Monterey Car Week στις 15 Αυγούστου 2024.

Το πρώτο teaser είχε δοθεί στη δημοσιότητα στα τέλη του περασμένου Μαΐου, αλλά οι νεότερες φωτογραφίες του αυτοκινήτου μας δίνουν μια σαφώς πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ίσως όμως το πιο ενδιαφέρον από όλα τα teasers, είναι ένα που αποκαλύπτει το στροφόμετρο.

Nilu27

Σε αυτό βλέπουμε αφενός ότι η κίνηση της βελόνας έχει αντίθετη φορά, από δεξιά προς τα αριστερά και το σημαντικότερο, φτάνει μέχρι τις 13.000 στροφές. Η κόκκινη περιοχή φαίνεται να ξεκινά στις 11.000 rpm. Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι κινητήρα θα έχει το αυτοκίνητο, αλλά βάσιμες υποψίες κάνουν λόγο για V12.

Η μοναδική εικόνα που είχαμε δει, αφορούσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τις πόρτες του να ανοίγουν προς τα πάνω (gullwing). Μοιράζεται κάποιες ομοιότητες με την Pagani Utopia και διαθέτει έναν διαχύτη από ανθρακονήματα και πίσω φώτα LED. Οι τεράστιοι πίσω τροχοί είναι πλήρως εκτεθειμένοι όπως και η ανάρτηση, με την διπλή πίσω πτέρυγα να "αγκαλιάζει" την τριπλή απόληξη της εξάτμισης που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινήτου.

Nilu27

Ο Selipanov έχει σχεδιάσει μια σειρά από gullwing πόρτες για το νέο hypercar. Μια προεπισκόπηση του εσωτερικού αποκαλύπτει φαρδιά μαρσπιέ, άφθονα ανθρακονήματα και αρκετές κόκκινες πινελιές. Επιπλέον, είναι ορατός ένας ευμεγέθης επιλογέας ταχυτήτων, αν και παραμένει ασαφές αν πρόκειται για χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Nilu27

Μία ακόμη εικόνα, μας αποκαλύπτει έναν από τους πίσω τροχούς, με μια ζάντα πέντε ακτίνων, βαμμένη σε λευκό χρώμα και ένα σετ ελαστικών Michelin Pilot Sport Cup 2 R διαστάσεων 325/30 ZR21.

Το όνομα "Nilu" είναι ένας συνδυασμός των ονομάτων Nica και Lucia, που είναι οι δύο κόρες του Selipanov, ενώ το "27" αναφέρεται στον αγωνιστικό αριθμό του Gilles Villeneuve και άλλων θρυλικών οδηγών της F1, όπως ο αείμνηστος Ayrton Senna. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί πόσα αντίτυπα του μοντέλου θα παραχθούν ούτε φυσικά έχει γίνει γνωστό κάτι αναφορικά με την τιμή του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network