Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Volvo EX30 με την επιδότηση

Με το νέο πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3", η απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού Volvo EX30 θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού από μια μεγαλύτερη δεξαμενή αγοραστών.

Volvo EX30 Mini SUV 2024

Ο συνδυασμός αυξημένης επιδότησης και άμεσης εκταμίευσης που παρέχει ο 3ος κύκλος του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά", με την ελκυστική τιμή του νέου μικρού SUV της Volvo δίνει σε ένα ευρύτερο κοινό τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τις επιλογές του απέναντι στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Όπως ανακοινώθηκε, η δέσμη κινήτρων για τη νέα φάση τού Κινούμαι Ηλεκτρικά III περιλαμβάνει επιδότηση έως 11.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου οφέλους απόσυρσης και απλούστευση των διαδικασιών εκταμίευσης. Μετά τη συνολική επιδότηση, η τιμή της βασικής έκδοσης του νέου EX30 διαμορφώνεται πλέον στα 26.570 ευρώ.

Volvo EX30

Η εισαγωγική εταιρεία προσφέρει επίσης ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Volvo Car Financial Services. Ενδεικτικά, με το νέο πρόγραμμα Volvo Advantage Plus, για την έκδοση Single Motor Core η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε 249 ευρώ.

Το παράδειγμα αφορά προτεινόμενη λιανική τιμή (προ επιδότησης) 37.570 ευρώ, με προκαταβολή 15.493 ευρώ, επιτόκιο 4,9%, διάρκεια 48 μήνες και τελευταία δόση αποπληρωμής στα 15.405 ευρώ.

Volvo EX30 Mini SUV 2024

Το Volvo EX30 διαθέτει πρακτική καμπίνα με πολύ καλή ποιότητα και μινιμαλιστική αισθητική που είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά. Ως γνήσιο μοντέλο Volvo, προσφέρει κορυφαία ασφάλεια με πρωτοποριακά συστήματα προστασίας, ενώ συνάμα διαθέτει πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών που περιλαμβάνει ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

Το μικρό, ηλεκτρικό SUV της Volvo διατίθεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες με αυτονομία έως τα 476 χλμ., και σύντομους χρόνους φόρτισης (26 λεπτά από 10 έως 80% σε ταχυφορτιστή). Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και δωρεάν συντήρηση διάρκειας 3 ετών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network