Είναι αυτό το εσωτερικό του robotaxi της Tesla; (video)

Αρκετές εικόνες που δείχνουν ένα διθέσιο όχημα χωρίς τιμόνι έκαναν την εμφάνισή τους σε ένα επίσημο βίντεο της Tesla.

Tesla robotaxi teaser

Εικόνες από το εσωτερικό του φημολογούμενου αυτόνομου ταξί της Tesla μπορεί να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο από την ίδια την εταιρεία, σε ένα σύντομο βίντεο που προορίζεται να πείσει τους μετόχους να ψηφίσουν για το τεράστιο πακέτο παροχών ύψους 51 δισεκατομμυρίων ευρώ του Elon Musk και τη μετεγκατάσταση της πολιτείας σύστασης της Tesla, από το Ντέλαγουερ στο Τέξας.

Διαβάστε Επίσης

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό X της Tesla και στη συνέχεια κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον Musk, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν ζήτησε να γίνει αυτό το βίντεο.

Το δίλεπτο βίντεο δείχνει διάφορες φάσεις της διαδικασίας κατασκευής, πλάνα των οχημάτων παραγωγής της Tesla και μερικά αποσπάσματα του Musk, συμπεριλαμβανομένων αναφορών σε αυτόνομα ταξί. Όλα κινούνται πολύ γρήγορα και είναι αρκετά δύσκολο να επεξεργαστούν όλες οι εικόνες καθώς έρχονται και φεύγουν, αλλά κάποια screenshots είναι εφικτά.

Tesla robotaxi teaser

Όπως μπορείς να δείς, η Tesla μας δίνει μια γεύση από αυτό που φαίνεται να είναι ένα διθέσιο coupe με κεντρικά τοποθετημένη οθόνη και, το πιο σημαντικό, χωρίς τιμόνι. Υπάρχει επίσης ένα πλάνο του μπροστινού προφυλακτήρα που φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το Cybertruck, καθώς και ένα σκίτσο που δείχνει τη διάταξη των καθισμάτων με κάπως περισσότερες λεπτομέρειες.

Πιθανή ονομασία το Cybercab

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά το όνομα και την ημερομηνία αποκάλυψης του EV χωρίς τιμόνι, μια πιθανή ονομασία είναι το Cybercab, με τα αποκαλυπτήρια να έχουν οριστεί για τις 8 Αυγούστου. Αν όντως υιοθετηθεί το συγκεκριμένο όνομα, το μοντέλο θα ενσωματωθεί άριστα με άλλα προϊόντα, όπως το Cybertruck, η CyberBeer, το CyberQuad και το CyberWhistle, μεταξύ άλλων.

Αρχικά, το robotaxi της Tesla, με την κωδική ονομασία NV93, υποτίθεται ότι θα γινόταν πραγματικότητα μετά την εισαγωγή του λεγόμενου Model 2, ενός προσιτού EV, όμως τα πράγματα άλλαξαν, με το entry-level μοντέλο να φέρεται να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Musk αποφάσισε να εστιάσει στο αυτοκίνητο χωρίς οδηγό.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το λεγόμενο Cybercab και λογικά, θα μάθουμε περισσότερα όταν κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο. Ας κρατήσουμε όμως και μια επιφύλαξη, καθώς η Tesla και ο Musk υπόσχονται αυτόνομα αυτοκίνητα εδώ και χρόνια και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η υπόσχεση θα υλοποιηθεί αυτή τη φορά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network