Ετοιμοπαράδοτο και με προνομιακή μίσθωση το Ford Transit Custom

Το νέο Ford Transit Custom είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας ανά την Ελλάδα με προνομιακούς όρους απόκτησης σε leasing ή μέσω χρηματοδότησης Ford Finance.

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
Ford Transit Custom

Η σειρά Ford Transit Custom ανανεώθηκε στα σημεία και διατίθεται άμεσα στην ελληνική αγορά μέσω χρονομίσθωσης από το πρόγραμμα Ford Lease ή μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Ford Finance.

Ειδικότερα, οι διαχειριστές στόλων και εν γένει οι πελάτες, μπορούν να επιλέξουν την έκδοση νέου Transit Custom που εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής τους και να μισθώσουν το επαγγελματικό μοντέλο της Ford για 48 μήνες και προβλεπόμενη χρήση 20.000 χλμ. ανά έτος, με την καταβολή μηνιαίου μισθώματος από μόλις 352 ευρώ και την προκαταβολή της τάξεως των 5.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Ford Transit Custom

Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Pro PLUS για επιχειρήσεις της Ford Finance με επιτόκιο 5,99%, προκαταβολή από 30% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες.

Το νέο van της Ford προσφέρει ένα σύγχρονο, λειτουργικό και πλούσιο σε εξοπλισμό εσωτερικό στην έκδοση Trend που καθιστά τις μετακινήσεις το ίδιο ευχάριστες, ξεκούραστες και ασφαλείς για όλους.

Διαβάστε Επίσης

Την ίδια στιγμή, το νέο Transit Custom τροφοδοτείται από τον γνωστό, αποδοτικό και προηγμένο κινητήρα diesel 2.0 λίτρων της σειράς EcoBlue με ισχύ 136 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Ford Transit Custom

Η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Trend διαθέτει μεταλλικό χώρισμα χώρου φόρτωσης, πλαϊνή πόρτα στην πλευρά του συνοδηγού, δίφυλλη πίσω πόρτα, φωτισμό LED στο χώρο φόρτωσης, δακτυλίους πρόσδεσης στο δάπεδό του, καθώς και λαβές θυρών και κελύφη εξωτερικών καθρεφτών σε μαύρο χρώμα.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο εξοπλισμού Trend

Στον βασικό εξοπλισμό θα βρείτε επίσης το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών και την η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα.

Στα λοιπά στοιχεία υπάρχουν χαλύβδινες ζάντες 16” με ελαστικά διαστάσεων 215/65 R16, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, κεντρική ψηφιακή οθόνη αφής 13" με συνδεσιμότητα Ford SYNC 4 με Bluetooth, κλήση έκτακτης ανάγκης και σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, θύρα USB, το ενσωματωμένο modem 5G, το ηχοσύστημα με ψηφιακό ραδιόφωνο DAB και 4 ηχεία, η ψηφιακή οθόνη 8” εμπρός από τον οδηγό και το ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Ford Transit Custom

Σε ότι αφορά την ασφάλεια, η έκδοση Trend είναι εφοδιασμένη με αερόσακο οδηγού, μαζί με τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Pre-Collision Assist, Cruise Control με Intelligent Speed Assist, Lane Keeping Aid, Speed Sign Recognition και Tyre Pressure Monitoring System.

Τέλος, τα στοιχεία εξοπλισμού συμπληρώνονται από το σύστημα Keyless Start, από εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, από την κάμερα οπισθοπορείας, τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, το air condition, κ.ά.

Ford Transit Custom

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ford Transit Custom έχει ψηφιστεί ως το "Van Of The Year 2024” και βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα με χαμηλότερο ύψος δαπέδου και οροφής για την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία έως και τρεις ευρωπαλέτες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network