Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για την Aston Martin Valkyrie

Στο πρόσφατο Salon Prive στο Λονδίνο συγκεντρώθηκαν τόσες Aston Martin Valkyrie που δεν ξέραμε πως υπάρχουν και κατέρριψαν ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Salon Prive Koenigsegg
Salon Prive Aston Martin
Salon Prive Rolls Royce
Salon Prive Aston Martin Valkyrie
Salon Prive Aston Martin
Salon Prive London
Salon Prive London
Salon Prive London
Salon Prive London
Salon Prive London
Salon Prive London

Μπορεί να μην είχαμε αναρωτηθεί ποτέ στα σοβαρά πόσες Aston Martin Valkyrie κυκλοφορούν εκεί έξω, αλλά είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό να βλέπεις 14 hypercar της βρετανικής φίρμας να συγκεντρώνονται σε ένα μέρος και να κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες Valkyrie που έχουν βρεθεί στο ίδιο μέρος. 

Salon Prive Aston Martin

Η Aston Martin δεν ανακοίνωσε αν ήταν όλες όσες έχουν πουληθεί, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία.

Salon Prive Aston Martin

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Salon Prive μια αυτοκινητικη εκδήλωση που θέλει να γίνει το Άσκοτ του αυτοκινήτου, όπου κυρίες με τα καπέλα τους και λόρδοι πραγματικοί ή όχι και τόσο, συγκεντρώνονται και επιδεικνύουν τα κλασικά τους αυτοκίνητα και τα supercar που έχουν αγοράσει με κόπο και  υπερηφάνεια

Διαβάστε Επίσης

Η Aston Martin συμμετείχε πολύ ενεργά φέτος γιατί όπου χλιδή και κύρος μια Aston Martin ταιριάζει και δεν το έκανε μόνο με τις 14 Valkyrie, καθώς η παρέλαση ενισχύθηκε από δύο Aston Martin One-77, μια Aston Martin Vulcan και μια Aston Martin V12 Speedster. 


Μετά την παρέλαση όλες οι Aston συγκεντρώθηκαν για την ομαδική φωτογραφία που μοιάζει με ένα τιμητικό άγημα στην τεχνολογία και λογικά θα το χάρηκε πολύ ο ίδιος ο Adrian Newey, σχεδιαστής του αυτοκινήτου, που ήταν παρών στην εκδήλωση. 

Salon Prive London

Κατά τα άλλα, η Koenigsegg εντυπωσίασε τα πλήθη του Salon Privé του Λονδίνου με μια σύνθεση τριών αυτοκινήτων. Παρουσιάστηκε από την SuperVettura, τον επίσημο συνεργάτη λιανικής πώλησης της αποκλειστικής σουηδικής μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο και  περιελάμβανε το πρώτο Koenigsegg Jesko στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και το μοναδικό Koenigsegg Regera και ένα μοναδικό Koenigsegg Agera N. 

Salon Prive Koenigsegg

Στο Salon Privé London είναι η πρώτη φορά που η σειρά Jesko παρουσιάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, "και καθώς κάθε νέα Koenigsegg είναι τόσο πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, πολλοί ιδιοκτήτες δημιουργούν τώρα αξιοζήλευτες συλλογές μοντέλων", όπως ανέφερε η εταιρεία που τα εμπορεύεται. 

Salon Prive London

Ο ήλιος έλαμψε για τη Maserati, η οποία εξέθετε τη νέα MC20 Cielo, το νέο της ανοιχτό supercar που διευρύνει τα όρια της υπαίθριας αυτοκίνησης με σχεδιασμό που κόβει την ανάσα.

Salon Prive London

Το εύρος της τελευταίας γκάμας της Maserati αποδείχθηκε επίσης από το νέο SUV υψηλών επιδόσεων Grecale Trofeo. Εκτέθηκε επίσης μια ειδική επετειακή Maserati GranTurismo για την 75η επέτειο, με μοναδική υφή βαφής για να παρουσιάσει την αποκλειστική υπηρεσία Maserati Fuoriserie κατά παραγγελία. 

Salon Prive London

Η Rolls-Royce παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό Spectre. Ένα πολυτελές coupe αιχμής, συνδυάζει περισσότερους από 500 ίππους με αυτονομία σχεδόν 500 χλμ. και επαναπροσδιορίζει τη φημισμένη εκλέπτυνση της Rolls-Royce που λειτουργεί αθόρυβα. Φοράει τροχούς 23 ιντσών, τους μεγαλύτερους που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε Rolls-Royce, και είναι φινιρισμένο σε Dark Emerald με εσωτερικό σε Iceland Moss. 

Salon Prive Rolls Royce

Ένα άλλο κορυφαίο σημείο του Salon Privé ήταν η αποκάλυψη μιας απίστευτης συλλογής πέντε Bentley από την Vintage Bentley, συνολικής αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network