Έρχεται το παντοδύναμο Defender Octa-οι πρώτες πληροφορίες και εικόνες

Αυτό το Defender θα είναι το πιο σκληρό, ικανό και πολυτελές μοντέλο της γκάμας ενώ θα διαθέτει αερανάρτηση και V8 twin turbo κινητήρα.

Defender Octa
Defender Octa
Defender Octa
Defender Octa
Defender Octa
Defender Octa
Defender Octa

Η Land Rover ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο Defender, το οποίο θα λέγεται Defender OCTA. Σύμφωνα με την φίρμα θα παρουσιαστεί μέσα στο 2024 και θα είναι το πιο σκληρό, ικανό και πολυτελές μοντέλο της γκάμας.

"Το Defender είναι συνώνυμο των δυνατοτήτων παντός εδάφους, με μια γενεαλογία που ξεκινά από τη σειρά 1 του 1948. Το νέο Defender OCTA θα το πάει σε άλλο επίπεδο, με καινοτόμο τεχνολογία και απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο CEO της Defender Mark Cameron. 

Defender Octa

Τι σημαίνει αυτή η η δήλωση στην πράξη; Το Defender OCTA θα διαθέτει ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα V8 Twin Turbo και κορυφαία στην κατηγορία του αερανάρτηση 6D Dynamics, που θα επιτρέπει ακραίες επιδόσεις σε όλα τα εδάφη. 

Διαθέσιμο για πρώτη φορά στο Defender, το σύστημα 6D Dynamics θα δώσει στο Defender OCTA ένα απαράμιλλο εύρος δυνατοτήτων, άνεσης και ψυχραιμίας, είτε εντός είτε εκτός δρόμου.

Defender Octa

Η υδραυλικά διασυνδεδεμένη τεχνολογία 6D Dynamics διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα ελέγχου κλίσης και κύλισης που θα επιτρέπει στο Defender OCTA να διατηρεί μια σχεδόν επίπεδη στάση κατά την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τις στροφές εντός δρόμου, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την ανεξάρτητη διαδρομή των τροχών και την άρθρωση στα πιο απαιτητικά εκτός δρόμου εδάφη.

Γιατί λέγεται Defender OCTA

Αντικατοπτρίζοντας την πολυτέλεια του οχήματος, το οκτάεδρο σχήμα ενός διαμαντιού εμπνέει το νέο όνομα OCTA - το διαμάντι είναι η σκληρότερη φυσική ουσία στη Γη, γνωστή για τη σπανιότητά της.

Ένα νέο γραφικό με περιγεγραμμένο διαμάντι συμβολίζει το κορυφαίο μοντέλο Defender. Εμφανίζεται σε πολλά εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα, μεταξύ άλλων ως ένα γυαλιστερό μαύρο διαμάντι μέσα σε έναν κατεργασμένο και αμμοβολή δίσκο τιτανίου σε κάθε πάνελ Signature Graphic. Το τιτάνιο έχει επίσης επιλεγεί για τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητά του στα στοιχεία της φύσης.

Defender Octa

  

Το Defender OCTA ήδη περνάει από εξαντλητικές δοκιμές -τις πιο δύσκολες στην ιστορία του Defender σύμφωνα με την φίρμα-, από το χιόνι και τον πάγο της Σουηδίας μέχρι την έρημο του Ντουμπάι, την άσφαλτο του Nurburgring.

Πριν από την πλήρη αποκάλυψή του αργότερα φέτος, οι υποψήφιοι πελάτες θα κληθούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικές προεπισκοπήσεις στο πλαίσιο μιας νέας παγκόσμιας σειράς Defender Elements. Να τονίσουμε ότι η φίρμα ανακοίνωσε ότι όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν για την πρώτη έκδοση του Defender OCTA μπορούν να επικοινωνήσουν με έμπορο Defender.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network