Τι είναι το Pivi Pro στα αυτοκίνητα της Range Rover

Είναι γνωστό πως τα μοντέλα της Range Rover διαθέτουν προωθημένη τεχνολογία. Ας δούμε τι κάνει το σύστημα Pivi Pro στα μοντέλα της φίρμας.

Range Rover SV

Το σύστημα Pivi Pro είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που χρησιμοποιείται στα οχήματα της Range Rover. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα infontainment που χρησιμοποιεί δύο υψηλής απόδοσης επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon που με τη σειρά τους προσφέρουν άμεση επεξεργασία δεδομένων.

Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του προηγούμενου συστήματος InControl που υπήρχε σε μοντέλα της Range Rover και διακρίνεται για την αμεσότητα και την χρηστικότητα που προσφέρει καθώς ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει το 80% των λειτουργιών του με μόλις δύο ενέργειες.

Range Rover Pivi Pro

Όλα τα μοντέλα της Range Rover από το 2022 και εντεύθεν εφοδιάζονται με αυτό το σύστημα με τις νεότερες εκδόσεις του Pivi Pro να έχουν ενισχυθεί από νέες δυνατότητες. Οι τρεις βασικοί πυλώνες λειτουργίας του αφορούν χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας, πλοήγησης και ασφάλειας.

Σε ότι αφορά τις ενημερώσεις του συστήματος, αυτές γίνονται αυτόματα over-the-air (OTA) για να διατηρείται update ανά πάσα στιγμή το λογισμικό και οι χάρτες του συστήματος πλοήγησης.

Range Rover Pivi Pro

Στον τομέα της συνδεσιμότητας παρέχει ζεύξη μέσω Bluetooth στα οικοσυστήματα Android Auto και Apple CarPlay. Προσφέρει δε, μεγάλη ποικιλία εφαρμογών μουσικής, χαρτών, τηλεφωνικών κλήσεων μηνυμάτων αλλά και σε ενημέρωση καιρού.

Υποστηρίζει παράλληλα την ασύρματη φόρτιση smartphone και το λογισμικό Secure Tracker Pro για παρακολούθηση του αυτοκινήτου εξ' αποστάσεως μέσω και της εφαρμογής Land Rover Remote App.

Range Rover Pivi Pro

Η χρήση του συστήματος είναι αρκετά απλή, και προσομοιάζει την λειτουργία ενός smartphone. Ο χρήστης θα πρέπει αρχικά να ρυθμίσει έναν λογαριασμό και ένα πρόγραμμα δεδομένων χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Start Up Wizard για να κατεβάσετε χρήσιμες εφαρμογές για το αυτοκίνητο.

Το Pivi Pro επιδέχεται παραμετροποίησης στις απεικονίσεις και εξυπηρετείται πλήρως από τις υψηλής ευκρίνειας κεντρικές οθόνες αφής που έχουν όλα τα μοντέλα της Range Rover.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network