Έρχεται το νέο Skoda Octavia-μαζί με το Octavia RS

H Skoda δημοσίευσε σκίτσα του νέου Skoda Octavia που θα παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου με τις εκδόσεις Sportline και RS.

Skoda Octavia RS Facelift

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της παρούσας γενιάς και 28 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία το Skoda Octavia ήρθε η ώρα να λάβει το απαραίτητο φρεσκάρισμα προκειμένου να συνεχίσει να πουλάει ώστε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα 7 εκατομμύρια που έχει φτάσει από το 1996 μέχρι σήμερα. 

Skoda Octavia Sedan Facelift

Η ανανέωση αυτή θα παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου και στα σκίτσα που βλέπουμε τώρα φαίνονται ορισμένες λεπτομέρειες που επισημαίνει η ίδια η Skoda πως πρέπει να προσέξουμε στη νέα εμφάνιση των Skoda Octavia

Διαβάστε Επίσης

Πρώτα από όλα να σημειωθεί πως μιλάμε και για την sedan έκδοση αλλά και την hatchback και την combi estate, ενώ το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον και  για αυτό εξάλλου συμπεριλαμβάνεται και στα teaser της Skoda έχει το Skoda Octavia RS.

Skoda Octavia Estate Facelift

To Skoda Octavia λοιπόν θα περιλαμβάνει τις εκδόσεις Sportline και RS με την Sportline να είναι ουσιαστικά η ενδιάμεση επιλογή από το απλό στο RS. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν προηγμένους, δεύτερης γενιάς προβολείς LED Matrix beam με νέα υπογραφή φωτισμού, που σημαίνει πως τα τοξοτά LED κατεβαίνουν μέσα στον προφυλακτήρα.  

Επιπλέον, ενσωματώνουν Crystallinium, ένα μοναδικό κρυσταλλικό στοιχείο που προσδίδει μια χαρακτηριστική μπλε απόχρωση στο εσωτερικό του περιβλήματος των προβολέων, βελτιώνοντας περαιτέρω την αισθητική του οχήματος.

Skoda Octavia Sedan Facelift

Η ανανεωμένη Octavia είναι έτοιμη να συνεχίσει την επιτυχία της σειράς μοντέλων.  Περισσότερες από επτά εκατομμύρια μονάδες έχουν παραδοθεί από την πρώτη σύγχρονη γενιά που λανσαρίστηκε το 1996.

Κατέχοντας τον τίτλο του πιο δημοφιλούς estate αυτοκινήτου στην Ευρώπη από το 2016, η Octavia έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις από τον διεθνή Τύπο της αυτοκινητοβιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου βραβείου Red Dot για τον εξαιρετικό σχεδιασμό προϊόντων το 2020. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network