Κάτω από το καμουφλάζ είναι η διάδοχος της LaFerrari (video)

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την αντικατάσταση του τρομέρου hypercar LaFerrari και ένας "κατάσκοπος" το εντόπισε και έχουμε video.

Διάδοχος της LaFerrari με καμουφλάζ

Έχουν περάσει 11 χρόνια από την παρουσίαση του hypercar LaFerrari από τους ανθρώπους στο Maranello. Μετά από μια δεκαετία τελειοποίησης, φαίνεται ότι ο διάδοχος αυτού του εμβληματικού μοντέλου βρίσκεται στα πρόθυρα της παρουσίασής του το 2024.

Με την "ευγενική χορηγία" του κατασκόπου Varryx στο YouTube, έχουμε τώρα φρέσκο υλικό από το πιο πρόσφατο πρωτότυπο του επερχόμενου αντικαταστάτη της LaFerrari, το οποίο βλέπουμε να κινείται έξω από το θρυλικό εργοστάσιο.

Μάλλον ο κινητήρας V12 θα λείπει από την διάδοχο της LaFerrari

Η Ferrari LaFerrari είναι γνήσιο τέκνο μιας διάσημης σειράς κορυφαίων μοντέλων της Ferrari, η οποία έχει τις ρίζες της στην ειδική ομολογιακή έκδοση Ferrari 288 GTO. Αυτό το υβριδικό hypercar διαθέτει έναν κινητήρα V-12 6,3 λίτρων σε συνδυασμό με ένα υβριδικό σύστημα KERS που προέρχεται από την F1, παρέχοντας μια τρομερή συνολική απόδοση 950 ίππων και 1.355 Nm ροπής.

Ferrari LaFerrari Auction
Ferrari LaFerrari 

Παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, το αυτοκινητικό τοπίο εξελίσσεται και υπάρχουν φήμες ότι ο διάδοχός του, που εσωτερικά αναφέρεται ως F250, μπορεί να απομακρυνθεί από τον εμβληματικό V12 υπέρ ενός υπερτροφοδοτούμενου συστήματος κίνησης.

Αναμένεται να περιλαμβάνει μια τροποποιημένη έκδοση του διπλά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα F163 που είναι V6 F163 3,0 λίτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες η F250 θα μοιράζεται τις ρίζες της με το σύστημα κίνησης που κινεί την 499P που κέρδισε το Le Mans και το αυτοκίνητο επιδόσεων της χρονιάς 2024, την 296 GTB.

Διαβάστε Επίσης

Στην 296 GTB, ο V6, που συμπληρώνεται από ένα plug-in υβριδικό σύστημα, αποδίδει τρομερούς 819 ίππους και 740 Nm ροπής. Είναι πιθανό ότι η F250 θα ενσωματώσει μια παρόμοια ρύθμιση plug-in, με προσδοκίες να ωθήσει την απόδοσή της πιο κοντά στο περίφημο τετραψήφιο νούμερο.

Τι βλέπουμε και τι καταλαβαίνουμε από το video

Το πρωτότυπο που εντοπίστηκε από την Varryx παρουσιάζει αξιοσημείωτες διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του διαδόχου της LaFerrari. Σημαντικά απουσιάζει η εξέχουσα πίσω αεροδυναμική επεξεργασία, ευθυγραμμιζόμενη με τη συγκρατημένη αεροδυναμική που παρατηρείται σε όλη τη μάρκα. Το αμάξωμα φαίνεται να έχει προχωρήσει στον κύκλο εξέλιξης, διαθέτοντας παχύτερο καμουφλάζ.


Η χαμηλή και φαρδιά σιλουέτα του hypercar αποπνέει μια αύρα υψηλών επιδόσεων, ωστόσο συγκεκριμένα στιλιστικά στοιχεία παραμένουν κρυφά. Η Ferrari είναι γνωστή για την κατασκευή δοκιμαστικών μοντέλων με αντισυμβατική εμφάνιση, οπότε η μυστηριώδης εμφάνιση δεν αποτελεί απόλυτη έκπληξη. Ο ήχος της εξάτμισης, που θυμίζει την F163, την ξεχωρίζει από τα προηγούμενα παραδείγματα.

Οι λάτρεις της Ferrari δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ περισσότερο για πρόσθετες λεπτομέρειες, καθώς η F250 αναμένεται να είναι ένα από τα τρία αυτοκίνητα που έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία φέτος, μαζί με έναν διάδοχο της 812 και μια πιο ισχυρή 296. Ωστόσο, είναι απίθανο ότι η Ferrari θα διατηρήσει την ονομασία F250 για το μοντέλο παραγωγής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network