Ο Elon Musk τρολάρει τον εαυτό του για την σχεδίαση του Tesla Cybertruck

Έχουν γραφτεί τόσο μεγάλες ακρότητες για το Cybertruck που ο Elon Musk δεν άντεξε και αποφάσισε να τρολάρει τον εαυτό του για την σχεδίαση του Cybertruck με ένα ξεκαρδιστικό meme

Elon Musk

O Elon Musk δεν είναι μόνο ο βασιλιάς της ηλεκτροκίνησης (Tesla), του διαστήματος (Space X), του δορυφορικού internet (Starlink) και μερικών ακόμα πολύ σημαντικών επιστημονικών εγχειρημάτων.

Είναι πλέον ένας από τους επιφανέστερους χρήστες του δικού του social media (πρώην Twitter νυν "X") και κάθε ανάρτηση γίνεται viral. Ακόμα όμως και για τα μέτρα του Musk το να έχει 1 εκατομμύριο αντιδράσεις σε μια ανάρτηση δεν είναι σύνηθες. Ακριβώς αυτό όμως συνέβη με την ανάρτησή του για την σχεδίαση του Tesla Cybertruck

elon musk tesla cybertruck meme

Πρόκειται για ένα meme στο οποίο ο ισχυρός άνδρας της Tesla αυτοτρολάρεται για την γωνιώδη σχεδίαση του Tesla Cybertruck. Στις εικόνες βλέπουμε το γωνιώδες στήθος της Lara Croft από παλιό videogame το οποίο -με την βοήθεια της χρήσης κάνναβης- εμπνέει τον Elon Musk για να καταλήξει στην σχεδίαση του Cybertruck. 

Διαβάστε Επίσης

Εδώ θα θυμίσουμε ότι οι εικόνες με τον Musk να καπνίζει κάνναβη δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ. Αυτός ο ιδιοφυής τύπος πραγματικά δοκίμασε κάνναβη κατά την διάρκεια ενός podcast -πριν από αρκετό καιρό και φυσικά οι φωτό είχαν γίνει ανάρπαστες στα social media και αφορμή για την δημιουργία memes, η οποία κρατάει μέχρι σήμερα. 

Πάντως αυτό το viral δεν φτάνει για να καθησυχάσει όσους περιμένουν εναγωνίως το Tesla Cybertruck αλλά μάλλον στα τέλη του 2023 θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις. Μάλλον.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network