Δέστε τις ζώνες σας, ο Musk αποκάλυψε την επιτάχυνση του Tesla Cybertruck

Ο Elon Musk βρέθηκε προσκεκλημένος στο podcast του Joe Rogan και όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το Cybertruck

Tesla Cybertruck

Ο Elon Musk ήταν καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο του podcast "The Joe Rogan Experience" και αποκάλυψε μερικά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα για το Cybertruck, οι παραδόσεις του οποίου θα ξεκινήσουν τελικά στο τέλος του μήνα.

Ο Musk εμφανίστηκε στο στούντιο οδηγώντας ο ίδιος ένα Cybertruck και η κουβέντα ξεκίνησε με τον ίδιο να κρατάει ένα πούρο στο ένα χέρι και ένα ποτήρι bourbon στο άλλο.

Διαβάστε Επίσης

Όπως συνέβη και στην πρόσφατη ομιλία του με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου της Tesla, ο Musk επανέλαβε την τεράστια δυσκολία του project Cybertruck, σημειώνοντας ωστόσο πως η Tesla στοχεύει να κατασκευάζει περίπου 200.000 Cybertrucks ετησίως, ίσως και λίγο περισσότερα.

Tesla Cybertruck

Αναθεώρηση προς τα κάτω

Πρόκειται για μια αναθεωρημένη προς τα κάτω εκτίμηση του Musk, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η Tesla θα μπορούσε να πουλήσει 250.000 έως 500.000 Cybertrucks ετησίως. Η συνέχεια της συζήτησης πάντως, ήταν πολύ πιο αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα, καθώς εισήλθε σε πιο καυτά για το ευρύ κοινό ζητήματα.

Tesla Cybertruck

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Rogan έριξε στο τραπέζι την ερώτηση για το βάρος του Cybertruck. Ο Musk απάντησε πως εξαρτάται από την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού, αλλά σε κάθε περίπτωση, ανέφερε πως το βάρος θα κυμαίνεται μεταξύ 2,7 και 3,2 τόνων. "Θα είναι ένα βαρύ όχημα", είπε το αφεντικό της Tesla. Παρά το πολύ αυξημένο βάρος όμως, το Cybertruck θα είναι ένα γρήγορο pick-up.

Εξωφρενικά γρήγορο

Για την ακρίβεια, πολύ γρήγορο. Στην αποστροφή του Rogan πως είναι περίεργη για ένα τέτοιο όχημα μια επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα, ο Musk έσπευσε να τον διορθώσει. "Στοχεύουμε σε 0-100 km/h κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα. Για την έκδοση Beast Mode. Θα υπάρχει λοιπόν μια έκδοση Beast Mode", είπε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Musk σημείωσε ότι θα δώσει περισσότερα στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης στις 30 Νοεμβρίου, ωστόσο η συγκεκριμένη "τρελή” επιτάχυνση θα αφορά πιθανότατα την έκδοση επιδόσεων του Cybertruck, η οποία θα διαθέτει ένα σύστημα κίνησης με τρεις ηλεκτροκινητήρες και φυσικά, θα πηγαίνει την παράμετρο επιδόσεις στη συγκριμένη κατηγορία σε άλλο επίπεδο.

Α, δείτε και αυτό! Ο Rogan παίρνει ένα παντοδύναμο τόξο και ρίχνει το ειδικό βέλος με μεταλλική ακμή στην πόρτα του Cybertruck. Σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο -που δεν είναι θωρακισμένο- αυτό το βέλος θα πέρναγε την πόρτα πολύ εύκολα. Όμως το Cybertruck είναι άλλη φάση. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network