Διέρρευσαν εικόνες των νέων καθισμάτων του Tesla Model S Plaid

Η εικόνα διέρευσε στο διαδίκτυο και αφορά την τοποθέτηση νέων σπορ καθισμάτων στην κορυφαία έκδοση Plaid, του Tesla Model S

Tesla Model S Plaid Track Package

Η είδηση έγινε γνωστή περίπου από σπόντα, καθώς δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της αμερικανικής εταιρείας. Αντιθέτως, η πηγή από την οποία έγινε γνωστή η τοποθέτηση νέων καθισμάτων στο κορυφαίο μοντέλο της Tesla, ήταν το εγχειρίδιο σέρβις της εταιρείας για το Model S.

Διαβάστε Επίσης

Θυμίζουμε πως πάγια τακτική της Tesla στις εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων της, είναι οι αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη. Το σύστημα κίνησης δεν αλλάζει σε σχέση με τις μικρότερες εκδόσεις, όμως το λογισμικό της ξεκλειδώνει επιπλέον δυνατότητες, ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερες επιδόσεις, ενώ υπάρχουν παρεμβάσεις και σε επίπεδο αναρτήσεων και φρένων.

Αυτή η πρακτική, έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ των εκδόσεων, συμβάλλοντας κατά μία έννοια στον εξορθολογισμό της διαδικασίας παραγωγής. Πριν λίγες μέρες όμως, μάθαμε ότι η Tesla εργαζόταν πάνω σε νέα "σπορ καθίσματα" για το ανανεωμένο Model 3 Performance.

Νέο σχήμα καθισμάτων

Τώρα, μαθαίνουμε ότι η Tesla εργάζεται σε κάτι παρόμοιο για το Model S, και μάλιστα παίρνουμε μια γεύση από αυτά. Οι αναφορές στα νέα καθίσματα κυκλοφόρησαν στο Reddit, στο ενημερωμένο εγχειρίδιο σέρβις της Tesla για το Model S, ενώ δίνονται και οδηγίες για το πώς να αφαιρέσετε τα καθίσματα.

Κάθισμα Tesla Model S Plaid

Η εικόνα δείχνει ένα νέο σχήμα που διαφέρει από τα καθίσματα που υπάρχουν σήμερα στο Model S. Το προσκέφαλο είναι επίσης μακρύτερο και έχει ένα νέο άνοιγμα στο κέντρο του, με κάτι που φαίνεται να παραπέμπει στο λογότυπο Plaid.

Κάποια από τα υλικά φαίνεται επίσης να έχουν αναβαθμιστεί, με το κυριότερο να φαίνεται πως είναι το διάτρητο συνθετικό δέρμα, με υλικό διαφορετικού τύπου στα πλαϊνά. Επίσης, δεν είναι σαφές πότε η Tesla σχεδιάζει να λανσάρει αυτά τα νέα καθίσματα και αν θα είναι η μόνη αναβάθμιση που θα γίνει στο Model S Plaid.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network