F1 GP Βραζιλίας: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

Στο ιστορικό Intelagos της Βραζιλίας διεξάγεται ο 21ος αγώνας της φετινής F1 και το ανανεωμένο ενδιαφέρον αφορά την μάχη για την 2η θέση του πρωταθλήματος μεταξύ Perez και Hamilton

F1 Grand Prix Μεξικού 2023

Το τρίτο συνεχόμενο Grand Prix επί αμερικανικού εδάφους και χωρίς διακοπή είναι αυτό στην Λατινική Αμερική και στο Interlagos της Βραζιλίας. Είναι ο 21ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος που έχει κριθεί όσον αφορά τους οδηγούς και τους κατασκευαστές, αλλά διατηρεί το ενδιαφέρον του για την δεύτερη θέση και στα δύο πρωταθλήματα. 

F1 Grand Prix Μεξικού 2023

O Max Verstappen θα προσπαθήσει αυτή την εβδομάδα να διευρύνει το ρεκόρ των 16 νικών σε μια χρονιά. Πράγμα που ακούγεται εύκολο μιας και όλα δείχνουν πως η Red Bull θα εξακολουθήσει και  σε αυτόν τον αγώνα να είναι η ομάδα που θα δίνει τον ρυθμό. 

Διαβάστε Επίσης

Παρόλα αυτά η ανάκαμψη της Mercedes, η εκτίναξη της McLaren σε διεκδικήτρια ακόμη και της νίκης στους τελευταίους αγώνες και η μονίμως αινιγματική παρουσία της Ferrari, μας κάνει να έχουμε μια σχετική αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί από αγώνα σε αγώνα. 

Στην μάχη για την δεύτερη θέση των οδηγών η εγκατάλειψη του Perez μέσα στην πατρίδα του, πέρα από το κατεστραμμένο γόητρο του Μεξικανού, έχει οδηγήσει και σε μια οριακή μονομαχία με τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βλέπει εσχάτως πως μπορεί να τα καταφέρει και αυτό τον κάνει να προσπαθεί περισσότερο. 

Τα πράγματα για την Mercedes είναι κάπως καλύτερα στην κατάταξη των κατασκευαστών, καθώς η ομάδα που την "κυνηγά" είναι η Ferrari που δυστυχώς για τα εκατομμύρια των θαυμαστών της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε φέτος. 

Τριήμερο με Sprint 

Το αγωνιστικό τριήμερο της Βραζιλίας είναι το τελευταίο για φέτος με αγώνα Sprint οπότε έχουμε πολλαπλή δράση και το Σάββατο και φυσικά έχουμε απογευματινούς αγώνες, λόγω της διαφοράς της ώρας. Το Sprint είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 του Σαββάτου και ο αγώνας της Κυριακής για τις 19:00 της Κυριακής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

FP1 3 Νοεμβρίου 16:30 ANT1+
Κατατακτήριες 3 Νοεμβρίου 20:00 ANT1+
Sprint Shootout 4 Νοεμβρίου 16:00 ANT1+
Αγώνας Sprint 4 Νοεμβρίου 20:30 ANT1+
Formula 1 Show 5 Νοεμβρίου 18:00 ANT1+
Αγώνας  5 Νοεμβρίου 19:00 ANT1+, ΑΝΤ1
Formula 1 Show  5 Νεομβρίου Μετά τη λήξη ANT1+
       


 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network