Tesla: Εορταστικό update με όλα τα videogames της Steam στα Model S και Χ

Η Tesla προχώρησε σε εορταστικό update στα Model S και Model X και έβαλε όλα τα videogames της πλατφόρμας Steam και όχι μόνο

Αναβάθμιση Steam στα Tesla Model S και Model X

Η Tesla ανακοίνωσε τη νέα "Holiday Update" (ενημέρωση διακοπών) και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το εξής: μπορείς πλέον να παίξεις τα βιντεοπαιχνίδια Call of Duty και Dirt από την άνεση ενός (σταθμευμένου) Tesla Model S ή Model X.

Όλα τα παιχνίδια στην πλατφόρμa Steam

Και όχι μόνο CoD αλλά, οποιοδήποτε παιχνίδι από τον τεράστιο κατάλογο της Steam, συμπεριλαμβανομένων τίτλων πρώτης γραμμής όπως το Cyberbunk 2077. Η Tesla ανακοίνωσε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της "Ενημέρωσης διακοπών", ενώ η πλατφόρμα videogames Steam είναι πλέον επίσημα διαθέσιμη στα Model S και  Model X.

Gaming αυτού επιπέδου σημαίνει ότι αυτό το update έχει νόημα στα Model S και X του 2022 και μετά που διαθέτουν μνήμη 16GB και "Premium Connectivity".

Και όχι μόνο videogames

Επίσης το update ισχύει για το "Dog Mode" και το "Sentry Mode", το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε την κάμερα καμπίνας μέσω της εφαρμογής Tesla προκειμένου να "παρακολουθείτε το κουτάβι σας". Υπάρχει μια λειτουργία "light show", η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων Zoom χρησιμοποιώντας την κάμερα καμπίνας και έλεγχος της πόρτας του γκαράζ.

Best of Network