O Elon Musk χορεύει στο Gigafactory

Ως ένας ζάπλουτος, καθημερινός CEO παρουσιάστηκε στο Gigafactory της Tesla στην Γερμανία, ο Elon Musk

Elon Musk

Σαν έναν ροκ σταρ υποδέχτηκαν οι Γερμανοί τον Elon Musk, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην τελετή παράδοσης των 30 πρώτων Tesla Model Y γερμανικής κατασκευής. Ο ιδρυτής της Tesla ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εντυπωσιακή τελετή, κατά την οποία ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο και επιβεβαίωσε τη σπουδαιότητα του για ένα "καθαρότερο" μέλλον.

Giga Berlin

Ο Musk επισκίασε απολύτως τόσο τον Dietmar Woidke, πρωθυπουργό του Βραδεμβούργου, της ευρύτερης περιφέρειας στην οποία ανήκει το Βερολίνο και κατά συνέπεια το Giga Berlin της Tesla, όσο και τον ίδιο τον Καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση των παραδόσεων. 

Κανείς όμως από τους εργαζομένους στο Giga Berlin δεν βρέθηκε εκεί, εκείνη την ημέρα για τους πολιτικούς. Όλοι συγκεντρώθηκαν να δουν από κοντά τον Elon Musk, να τον χειροκροτήσουν και να τον αποθεώσουν κατά την είσοδό του και να απολαύσουν και τους χορούς που έδωσε λίγο πριν παραδώσει το Giga 001, το πρώτο γερμανικό Tesla. 

Λίγο αργότερα ανέβηκε σε μια εξέδρα, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον ρόλο του ροκ σταρ και μίλησε με τους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί κάτω από αυτήν, σαν έτοιμοι να τον ακούσουν να τραγουδά. Εκείνος τους αποζημίωσε με έναν σύντομο χαιρετισμό στα γερμανικά, τον οποίο διάβαζε από το κινητό του και στην συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις σε μια υπό μια έννοια συνέντευξη Τύπου με τη μορφή καφενειακής κουβέντας με φίλους. 

Giga Berlin

Πέραν του οτι ο Elon Musk με αυτόν τον τρόπο, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την εικόνα που έχουμε οι περισσότεροι για τον πιο προσιτό ιδιοκτήτη κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, από τις απαντήσεις του προέκυψαν και διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία. Κυριότερο είναι πως ο Αμερικανός περιμένει μέσα στον επόμενο χρόνο έλλειψη μπαταριών, αντίστοιχη με αυτή που αντιμετωπίζει τώρα ο κλάδος με τους ημιαγωγούς, ένω έθεσε ως κρίσιμο παράγοντα στην παραγωγή νέων αυτοκινήτων και νέων προϊόντων από την Tesla, την συνολική παραγωγή μπαταριών, όπως αυτή θα διαμορφωθεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. 

Επίσης τόνισε πως η Tesla εξακολουθεί να έχει περισσότερες παραγγελίες από αυτές που μπορεί να ικανοποιήσει, οπότε θα χρειαστεί να σταθεροποιηθεί αυτή η ισοζυγία ώστε να προκύψουν και τα μοντέλα που έχει ήδη ανακοινώσει αλλά και το άνοιγμα σε νέες αγορές. 


 

Best of Network