Το πιο εντυπωσιακό video με αυτοκίνητο του WRC- ένα μικρό έπος των Tanak και Hyundai

Μόλις 1 λεπτό και 24 δευτερόλεπτα φθάνουν για να κατάλαβεις ότι: α) ότι ο Ott Tänak έχει τα χέρια του Hulk, β) τα σιδερένια νεύρα προέδρου χώρας υπερδύναμης, γ) τα αυτοκίνητα του WRC είναι υπερφυσικά στο χώμα.

WRC Ράλι Πολωνίας

Τι να πεις για αυτό το video και να καταφέρεις να μεταφέρεις έστω και την μισή ενέργεια, ικανότητα και τρέλα που δείχνει. Είμαστε σε ειδική του Ράλι Πολωνίας και έχουμε μπει μέσα στο Hyundai i20 N Rally 1. Στο τιμόνι ο Εσθονός Ott Tänak και στη θέση συνοδηγού ο Φινλανδός Martin Järveoja. 

Το video που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του το WRC είναι μόλις 1 λεπτό και 24 δευτερόλεπτα. Αλλά είναι τόσο πυκνό όσο η περιβόητη "άρρωστη" πορτοκαλάδα ή βυσσινάδα που πηγαίναμε δώρο στα ελληνικά νοσοκομεία -και ανέβαινε κατακόρυφα το ζάχαρο του ασθενούς.

Διαβάστε Επίσης

Κάπως έτσι ανεβαίνει και το γέλιο στο κεφάλι των ανθρώπων που περιγράφουν αυτήν την incar καταγραφή. Είναι λογικό να σε πιάνουν τα γέλια όταν βλέπεις κάποιον να οδηγεί σε μονοπάτι με 180+ km/h. Οι άμεσες αντιδράσεις και η ηρεμία του οδηγού, η ασύλληπτη ικανότητα του Hyundai να τα κάνει όλα ίσιωμα, το πέρασμα από το εσάκι σε δέκατα του δευτερολέπτου, τα φρένα από τα 190 km/h σε 40 km/h μέσα σε λίγα μέτρα.

Όλα αυτά μαζί μας χαρίζουν ένα από τα καλύτερα video που έχουμε δει τελευταία.  Πατήστε το play!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network