Πρόγραμμα F1 GP Μαϊάμι: Πού και τι ώρα θα δεις τον αγώνα

To Grand Prix του Μαϊάμι μας κρατά σε αγωνία μέχρι το βράδυ της Κυριακής όταν ο αγώνας της Formula 1 θα κλείσει ένα πλήρες Σαββατοκύριακο σε δράση και μεταδόσεις

Miami Grand Prix 2023 Preview Πρόγραμμα

Βραδινό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της Formula 1 αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έφτασε η ώρα για την πρώτη φετινή επίσκεψη στις ΗΠΑ, για το Grand Prix στο Μαϊάμι. Ο αγώνας είναι ο πέμπτος φετινός και όλη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το σερί που έχει δημιουργήσει η Red Bull με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μια νίκη στο Sprint Race του Αζερμπαϊτζάν. 

Miami Grand Prix 2023 Preview Πρόγραμμα

Στην Αμερική πάντως επιστρέφουμε σε κανονική ροή αγωνιστικού τριημέρου, καθώς δεν υπάρχει Sprint Race. Έτσι οι πρώτες δοκιμές της Παρασκευής διεξάγονται στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) και ακολουθεί στις 00:30, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών.

Διαβάστε Επίσης

Κυριακή βράδυ ο αγώνας 

Το Σάββατο το τρίτο σκέλος ελεύθερων είναι προγραμματισμένο στις 19:30 το απόγευμα και για μια ώρα φυσικά, όπως και τα άλλα δύο σκέλη ελεύθερων δοκιμών, ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές διεξάγονται στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ο αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 22:30. 

Miami Grand Prix 2023 Preview Πρόγραμμα

Όπως ολόκληρη τη χρονιά φέτος, έτσι και στον πρώτο αμερικανικό αγώνα, ο Ant1+ θα προβάλει όλη τη δράση από κάθε περίοδο δοκιμών μέχρι και τον αγώνα. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα το ελεύθερο κανάλι του Ant1 θα προβάλει και την εκπομπή Formula 1 Show με τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη και Κώστα Λεώνη. Θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα προβληθεί μέχρι τις 22:30 που θα ξεκινήσει ο αγώνας και θα προβληθεί επίσης στην ελεύθερη τηλεόραση του καναλιού. 

Miami Grand Prix 2023 Preview Πρόγραμμα

Στο Μαϊάμι δεν υπάρχουν αγώνες της Formula 2 ή της Formula 3, οπότε το μοναδικό υποστηρικτικό πρωτάθλημα θα είναι το Porsche Carrera Cup Βορείου Αμερικής. 

Σημείωσε επίσης πως όλες οι ώρες αφορούν και το F1 TV που μεταδίδει όλα τα sessions ζωντανά, κάθε αγωνιστικό τριήμερο.

Διαβάστε ακόμα:
 - Ο κροκόδειλος της Κολωνίας: Το παράξενο όχημα που κυκλοφορούσε νόμιμα
 - Ετοιμοπαράδοτο το SUV Peugeot 3008 στην Ελλάδα και με χαμηλότερη τιμή
 - Το Nurburgring ανέβασε το όριο ταχύτητας: Πόσα km/h πρέπει να πιάνει το αυτοκίνητό σου για να μπεις
 - Δοκιμή Toyota Corolla Cross 2.0L Hybrid 4x4: Γιατί αυτό και όχι το Corolla;

Best of Network