Το HiPhi A είναι ένα ηλεκτρικό supercar με 1.287 ίππους

To HiPhi A είναι το πιο πρόσφατο δείγμα της κινεζικής φίρμας που θέλει να έρθει στην Ευρώπη με πολυτελή supercars. Έχει 1.287 ίππους και περίεργη εμφάνιση.

HiPhi A Supercar

Η HiPhi προστέθηκε πρόσφατα στις κινεζικές φίρμες που θέλουν να κάνουν το άνοιγμά τους στην ευρωπαϊκή αγορά και σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, μας έχει δείξει 1-2 μοντέλα της, για να πάρουμε μια ιδέα για το πως μπορεί να είναι. Σε πρακτικό επίπεδο, δραστηριοποιείται ήδη με παραγγελίες στην Γερμανία και την Νορβηγία. 

HiPhi A Supercar

Στο HiPhi Y και HiPhi Z που έχουμε δει ήδη, προτίθεται τώρα το HiPhi A που είναι ένα ηλεκτρικό supercar 1.287 ίππων με κάπως αμφίβολη, πλην όμως ιδιαίτερη, εμφάνιση.

HiPhi A Supercar

Η HiPhi υπόσχεται ότι δεν θα έχουμε να κάνουμε μόνο με renderings, αλλά με πραγματικό αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου Guangzhou Auto Show που διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του 2025.

HiPhi A Supercar

Το HiPhi A τροφοδοτείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες. Έναν στον εμπρός άξονα και δύο στο πίσω μέρος, έναν σε κάθε πίσω τροχό. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει μέγιστη ισχύ 1.287 ίππων.

HiPhi A Supercar

Η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται από ένα πακέτο μπαταριών με χωρητικότητα που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Είναι χτισμένο σε αρχιτεκτονική 800 Volt, κάτι που όπως και  οι μπαταρίες είναι της ίδιας της εταιρείας και όχι από τρίτο πάροχο. 

HiPhi A Supercar

Το ενδιαφέρον είναι πως η HiPhi υπόσχεται να διατηρήσει τη μέγιστη ισχύ του για περισσότερα από 30 λεπτά και αυτό θα του επιτρέψει να κινηθεί με ανώτατη ταχύτητα 300 km/h. 

To HiPhi Α θα χρησιμοποιεί το ίδιo σύστημα αερανάρτησης που έχει το HiPhi Z αλλά θα είναι αναβαθμισμένο με τετραδιεύθυνση, προσαρμοστικά αμορτισέρ και ένα torque-vectoring. Η HiPhi αναφέρει επίσης ότι το ηλεκτρικό supercar έχει τέλεια κατανομή βάρους 50:50. Η HiPhi συνεργάστηκε με την Apollo Automobil, και υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network