Επετειακό "καυτό" Audi RS e-tron GT Ice Race

Η Audi γιορτάζει 40 χρόνια Audi Sport και το κάνει με το Audi RS e-tron GT Ice Race που είναι ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό αυτοκίνητο τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο

Audi e-tron GT Ice Race Edition

Η Audi Sport ξεκίνησε να υπάρχει στον κόσμο μας σε μια μαγική συγκυρία που έφερνε τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Group B στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, την τετρακίνηση στους αγώνες και το θηρίο Audi Sport Quattro στις ζωές των ανθρώπων εκείνης της γενιάς και στα όνειρα μας μέχρι σήμερα.

Τώρα είμαστε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και ο εορτασμός περιλαμβάνει το πιο ισχυρό Audi της δικής μας γενιάς συνδυασμένο με πράγματα που μας εντυπωσιάζουν σήμερα, όπως το αλουμινόχαρτο. 

Audi e-tron GT Ice Race Edition

Αυτό γιατί το Audi RS e-tron GT Ice Race είναι μια περίπλοκης αισθητικής δημιουργία ώστε να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του. Έχει βαφτεί σε ασημί χρώμα και διάφορα σημεία του έχουν καλυφθεί με διάφανες μεμβράνες και αλουμινόχαρτο ώστε να δημιουργούνται περίεργα εφέ που το κάνουν να μοιάζει τρισδιάστατο. 

Σύμφωνα με την Audi θυμίζει κρυστάλλους πάγου για αυτό και το λένε Ice Race. Το λέμε στην περίπτωση που δεν το κατάλαβες δηλαδή. Ενώ οι μωβ πινελιές εκτός του οτι δίνουν λίγο χρώμα στην όλη κατασκευή, χαρίζουν βάθος οπτικά και ολοκληρώνουν την 3D αισθητική.

Audi e-tron GT Ice Race Edition

Μωβ είναι και ο ambient φωτισμός στο εσωτερικό, όπου υπάρχει και η σχετική ένδειξη με τον αριθμό του αυτοκινήτου, αφού το Audi e-tron GT Ice Race θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 κομμάτια. 

Audi e-tron GT Ice Race Edition

"Ήθελα το όχημα να αποτίει φόρο τιμής στη συναρπαστική ατμόσφαιρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο πνεύμα των θρύλων των αγώνων του παρελθόντος, κοιτάζοντας παράλληλα προς το μέλλον", δήλωσε ο Christopher Kroener, σχεδιαστής χρωμάτων και επενδύσεων της Audi.

Audi e-tron GT Ice Race Edition

Το RS E-Tron GT Ice Race Edition διαθέτει το ίδιο σύστημα κίνησης με το βασικό μοντέλο. Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί κάθε άξονα με συνολική ισχύ 590 ίππων ή 637 ίππων κατά τη λειτουργία boost. Μπορεί να επιταχύνει στα 100 km/h σε 3,1 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network