Υπάρχουν carbon bodykit για Tesla Model 3 και Model Y

Ίσως να το περίμενες ότι θα υπάρχει μια εταιρεία που φτιάχνει bodykit από carbon για Tesla Model 3 και Tesla Model Y

ADRO Tesla Model 3 και Model_Y
ADRO Tesla Model 3
ADRO Tesla Model 3
ADRO Tesla Model 3
ADRO Tesla Model 3 και Model_Y
ADRO Tesla Model 3
ADRO Tesla Model 3 και Model_Y
ADRO Tesla Model Y
ADRO Tesla Model 3 και Model_Y
ADRO Tesla Model Y

Θυμάσαι το Αμάν Teleshoping και τα "χρήσιμα" προϊόντα του; Αν ναι, θα βρεις κάτι που "σου μιλάει" στην εταιρεία ADRO. Είναι πολύ πιασάρικο το ADRO (που σημαίνει Aerodynamic Development Race Optimization) αλλά παραμένουμε δύσπιστοι για τα προϊόντα της, που είναι τα ADRO Tesla Model 3 και Tesla Model Y, τα τελευταία της εξατομικευμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ADRO Tesla Model 3 και Model_Y

Βαρέθηκες το Tesla σου και έχεις ανάγκη από κάτι που θα σε "ανεβάσει"; Να, η ευκαιρία. Η ADRO μας διαβεβαιώνει ότι οι εντυπωσιακές νέες προσθήκες είναι κατασκευασμένες από ξηρό, "super-premium" carbon. Έλα ντε, αφού το υγρό carbon είναι για άσχετους.

ADRO Tesla Model 3 και Model_Y

Το όλο πακέτο περιλαμβάνει όλους τους συνήθεις ύποπτους που κατασκευάζονται από αυτό το ισχυρότερο, πολύ premium ανθρακόνημα: μπροστινή ποδιά, πλευρικές ποδιές, πίσω διαχύτη και πίσω αεροτομή. Το κιτ ισχυρίζεται ότι μειώνει την αντίσταση στο Tesla Model Y κατά 4,4% και κατά 3,2% στο Tesla Model 3. Φαίνεται ότι μια "πολύ διακριτική" αναβάθμιση -προς τα κάτω- της ανάρτησης αποτελεί επίσης μέρος του πακέτου.

ADRO Tesla Model 3

Η ADRO δηλώνει με αυτοπεποίθηση ότι το νέο κιτ όχι μόνο μειώνει την αντίσταση, αλλά βελτιώνει το χειρισμό και (ενδιαφέρον) την επιτάχυνση και στα δύο Tesla της. "Οι πελάτες μας επιθυμούν σχέδια που είναι μοναδικά για αυτούς, ενώ βελτιώνουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργία", δήλωσε ο επικεφαλής τεχνολογίας της ADRO Sean Yoon. "Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης αισθητικής οχήματος που ταιριάζει με την προσωπικότητά τους, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί τη βελτίωση της απόδοσης του οχήματος", προσθέτει ο ίδιος.

ADRO Tesla Model Y

Μπορείς να αγοράσεις τα πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα - το Tesla Model 3 ξεκινάει από 52.490 δολάρια ή 68.490 δολάρια για το Tesla Model Y - ή να αποκτήσετε μόνο το κιτ. Αυτό θα σας κοστίσει 5.500 δολάρια (περίπου 5.300 ευρώ). Ωστόσο, δεν έχουμε ακόμη μάθει αν αυτές οι φωτεινές ροζ ζάντες αποτελούν μέρος της τιμής αγοράς. Πάντως σε περίπτωση που έχεις περίπου 5.300 ευρώ να ξέρεις ότι τa bodykit της ADRO για τα Tesla βγαίνει -και- σε κανονικά χρώματα γιατί πιθανόν δεν έχεις όρεξη να σε περάσουν για συμμετέχοντα στην νέα -και ανύπαρκτη- ταινία Tesla Drift.

Best of Network