Video: Με το νέο Toyota Land Cruiser στην Σκωτία

Φθάνει η σχεδίαση για να ξαναμπεί στις καρδιές μας το νέο Toyota Land Cruiser; Έχει τα χαρακτηριστικά για να συνεχίσει την θρυλική πορεία του μοντέλου; Έχουμε τις απαντήσεις.

Λίγα αυτοκίνητα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου τον τελευταίο χρόνο όσο το νέο Toyota Land Cruiser. Λογικό. Μόνο και η εμφάνισή του σε φτιάχνει και φαντάζεσαι να χάνεσαι σε νέες απάτητες διαδρομές. Είναι η απίστευτη φήμη αξιοπιστίας και ικανοτήτων που το συνοδεύει.

Αναμειγνύοντας ένα σωρό ορθές γωνίες με κάποια ρετρό στοιχεία από το FJ40 Land Cruiser, προκύπτει αυτό το αποτέλεσμα -που κατά την γνώμη μας είναι άκρως πετυχημένο. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί μετά από επτά δεκαετίες το Land Cruiser είχε γίνει ένα κάπως άχαρο και βαρετό (αν και ακόμα ικανό και αξιόπιστο) 4x4. Είναι απίστευτο πώς λίγο περισσότερο μεράκι από το τμήμα σχεδιασμού δημιουργεί τόσο μεγάλες προσδοκίες.

Toyota Land Cruiser 2024

Έχει όμως το νέο Land Cruiser τα προσόντα που θα υποστηρίξουν τη νέα του εμφάνιση; Πρέπει να σκαρφαλώνει στα δύσκολα, όπως οι πρόγονοί του, αλλά μπροστά σε αντιπάλους όπως το (Land Rover) Defender, να είναι πλέον αρκετά άνετο και βολικό και για καθημερινή μετακίνηση.

Για να μάθει τι είναι, ο επικεφαλής δοκιμών αυτοκινήτων του περιοδικού Top Gear, Ollie Marriage, πήρε το νέο Toyota Land Cruiser στη Σκωτία για μια μάλλον σκληρή πρώτη δοκιμή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network