O Richard Hammond οδήγησε το Rimac Nevera και δεν το τράκαρε

Για πρώτη φορά μετά το σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα που είχε με ένα Rimac Concept One, ο Richard Hammond οδηγεί ξανά αυτοκίνητο της κροατικής εταιρείας, το Rimac Nevera.

Richard Hammond Rimac Nevera

Πριν η Rimac γίνει τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό ώστε ο Mate Rimac να μπορεί να κάθεται σε ίδια τραπέζια με άλλους μεγάλους της αυτοκίνησης, ορίζοντας τις τύχες εταιρειών όπως η Bugatti. Και πριν επίσης η εταιρεία φτιάξει αυτοκίνητα σαν το Nevera που διαθέτει πλέον δεκάδες ρεκόρ, είχε ρισκάρει τα πάντα δίνοντας στον Richard Hammond ένα από τα πρώτα Rimac Concept One για τις ανάγκες γυρισμάτων του "The Grand Tour". 

Richard Hammond Rimac Nevera

Αν δεν το θυμάσαι εκείνη η συνεύρεση του διάσημου παρουσιαστή και δοκιμαστή αυτοκινήτων είχε ολοκληρωθεί πολύ άδοξα μετά τον τερματισμό μιας ελβετικής ανάβασης. Άδοξα του τύπου το Rimac Concept One καταστράφηκε ολοσχερώς και ο Hammond νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με οριακά ακίνδυνα τραύματα για την ζωή του. 

Richard Hammond Rimac Nevera

Τώρα όμως κυκλοφορεί το Rimac Nevera και ο Κροάτης ιδιοκτήτης της εταιρείας, βλέποντας την πρόκληση από τις αντιδράσεις αρκετών διαδικτυακών οπαδών να μην οδηγήσει ο Hammond το αυτοκίνητο και φυσικά γνωρίζοντας το buzz που θα έκανε μια τέτοια κίνηση, αποφάσισε να δεχτεί να παραχωρήσει το ηλεκτρικό hypercar στον Βρετανό. 


Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα ο Rimac το απέφευγε και όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Hammond στο video που θα δεις παραπάνω, και εκείνος το σκεφτόταν από τη δική του μεριά αρκετά. Όμως όλοι ήξεραν πως κάποια στιγμή αυτό το reunion θα συνέβαινε και τώρα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network