Lamborghini Lanzador: Ξενάγηση στο ηλεκτρικό Ultra-GT των 1.350 ίππων

Είναι η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini και έχει ισχύ 1 Megawatt. Την είδαμε από κοντά στο Monterey και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις από τον μελλοντικό ανταγωνιστή της Purosangue

Είναι SUV; Είναι hypercar; Όχι! H Lamborghini Lanzador είναι κάτι εντελώς καινούργιο, λέει η Lamborghini, ένα "Ultra-GT" που έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει το Urus με τα supercars της. Τα καλά νέα; Εξακολουθεί να μοιάζει με Lambo. Α, και είναι πλήρως ηλεκτρικό. 

Lamborghini Lanzador Concept Electric

Ναι, αυτό είναι το μυθικό τέταρτο μοντέλο που θα προστεθεί στο Revuelto, την Urus και τον αντικαταστάτη της Huracan (τα οποία θα είναι όλα plug-in υβριδικά μέχρι το τέλος του 2024) με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί προς το παρόν για το 2028. Και θα μπορούσε κάποιος να πει -η Lambo δεν το λέει πάντως- ότι η Lanzador θέλει να ανταγωνιστεί την Ferrari Purosangue ή αυτό το αριστούργημα της Pininfarina. 

Lamborghini Lanzador Concept Electric

Θα διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, και θα παράγει πάνω από ένα Megawatt ισχύος - περίπου 1.350 ίππους. Θα διαθέτει επίσης σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς, αυτορυθμιζόμενη αερανάρτηση και μια "μπαταρία νέας γενιάς υψηλής απόδοσης", σύμφωνα με τη Lamborghini. Εσείς απολαύστε την ξενάγηση από τον Jack Rix του βρετανικού TopGear.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network