Video: Η τρομακτική ειδική του Ράλι Σαρδηνίας-οδηγεί ο Ogier

Δείτε πώς ο Sebastien Ogier δίνει ψυχή και σώμα για να τα καταφέρει με το Yaris WRC σε μια από τις πιο ζόρικες ειδικές διαδρομές του WRC με μήκος 50 χιλιόμετρα

Το Ράλι Σαρδηνίας είναι συνήθως ένας εξαιρετικά ζεστός, πολύ σκονισμένος αγώνας WRC στο όμορφο ιταλικό νησί. Αλλά όχι το 2023. Φέτος συνέβη κάτι περίεργο και άνοιξαν οι ουρανοί.

Διαβάστε Επίσης

Ποιος θα μπορούσε να κατακτήσει αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες καλύτερα από τον καλύτερο -ίσως- οδηγό ράλι όλων των εποχών -τον Sebastien Ogier.

Sebastien Ogier Ράλι Σαρδηνίας Toyota Yaris WRC

Έτσι, καθώς "ταξιδεύουμε" μαζί με τον σπουδαίο Γάλλο, ο οποίος αυτές τις μέρες συμμετέχει σε ράλι μόνο όταν το επιθυμεί (και εξακολουθεί να έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες του WRC αυτή τη σεζόν), έχουμε μια σωστή επίδειξη του πώς ακριβώς πρέπει να οδηγείς μια δύσκολη διαδρομή. 

Sebastien Ogier Ράλι Σαρδηνίας Toyota Yaris WRC

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το πόσο στενή είναι αυτή η ειδική. Ο κίνδυνος παραμονεύει ελάχιστα εκατοστά μακριά από το Toyota GR Yaris Hybrid του Ogier, καθώς εκσφενδονίζεται στα υψίπεδα αυτής της μεσογειακής απόκρημνης περιοχής. Είναι μια υπέροχη επίδειξη πραγματικού οδηγικού ταλέντου.

Sebastien Ogier Ράλι Σαρδηνίας Toyota Yaris WRC

Και η πρόκληση κλιμακώνεται αφού πρόκειται για μία από τις ελάχιστες ειδικές διαδρομές 50 χιλιομέτρων του WRC. Ναι, 50 ολόκληρα χιλιόμετρα να συμπιέζεται η σπονδυλική σου στήλη. Χρειάζεται σχεδόν μισή ώρα αυτή η ειδική, στο τέλος της οποίας ο Ogier πρέπει να έχει εξαντληθεί, αν όχι σωματικά, τότε ψυχικά. Αλλά δεν το δείχνει. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network