Πώς είναι να ζεις με μια κλασική Mercedes-Benz 190E: Ένα κορίτσι της Gen Z εξηγεί

Αν απορείς πώς είναι να έχεις για καθημερινό αυτοκίνητο μια κλασική Mercedes που έχει κλείσει τα 40 της χρόνια, η 26χρονη Shareen Raudies μας εξηγεί

Mercedes-Benz 190E (baby benz)

H αγαπημένη Mercedes-Benz 190E είχε γενέθλια το 2022 και ήδη διαβάσατε στο topgeargreece.gr ένα μεγάλο αφιέρωμα. Τώρα ας δούμε κάτι άλλο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον: πώς είναι να ζεις το 2023 με ένα αυτοκίνητο 40 ετών, όπως είναι η Baby Benz (το προσωνύμιο της 190E) ενώ είσαι εκπρόσωπος της Generation Z; 

Mercedes-Benz 190 E

Πολλές φορές βλέπουμε στο δρόμο αυτοκίνητα ανώ των 30 και 40 ετών (ιδίως στην περιοχή των Βαλκανίων). Προφανώς δεν είναι η πλειονότητα αλλά υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που κυκλοφορούν με παλαιότερα αυτοκίνητα, για πολλούς λόγους. Από συναισθηματικούς μέχρι οικονομικούς και από αισθητικούς μέχρι αμιγώς αυτοκινητάδικους. 

Η περίπτωση της Shareen Raudies είναι ένας συνδυασμός σχεδόν όλων όσων αναφέραμε παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο ότι -όπως αποκαλύπτει η ίδια- είχε και η μαμά της μια ασημί 190Ε και από τότε που ήταν 9 ετών είχε όνειρο να κυκλοφορεί με μαύρη Baby Benz. 


Η Shareen εξηγεί -σε αυτήν την ενδιαφέρουσα σειρά video της Mercedes "Η ζωή με το κλασικό μου"- πώς είναι να έχεις για καθημερινό ένα αυτοκίνητο 40+ ετών και είναι σημαντικό να ακούς για κλασικά αυτοκίνητο από μια κοπέλα της Generation Z. Επίσης λύνει και μια βασική απορία -για έναν άνθρωπο της γενιάς της-: κάνει για μετακόμιση η Baby Benz; Αυτά και άλλα πολλά στο video. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network