Ελληνικά συστήματα πέδησης με ρομποτική παραγωγή από την GRANTEX

Η ελληνική εταιρεία GRANTEX με εξαγωγική δραστηριότητα σε συστήματα πέδησης εφάρμοσε πρόσφατα την ρομποτική τεχνολογία στην παραγωγή της.

GRANTEX

H GRANTEX είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στα συστήματα πέδησης για επαγγελματικά μοντέλα και βαριά οχήματα. Κατασκευάζει υλικά τριβής και άλλα ανταλλακτικά για συστήματα πέδησης σε ιδιόκτητο εργοστάσιο που απασχολεί περί τους 150 εργαζομένους και παράγει 20.000 κωδικούς προϊόντων με εξαγωγική δράση σε 78 χώρες.

Διαβάστε Επίσης

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε προσφάτως η εταιρεία με τον τίτλο: "Meet The Future", ανακοίνωσε την προσθήκη ρομποτικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στη διαδικασία παραγωγής της.

GRANTEX
H κα Μαρία Πασχαλίδου, Αντιπρόεδρος και Εμπορική Διευθύντρια της GRANTEX

Η επένδυση απαίτησε κεφάλαια ύψους 2 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ένα σημαντικό μέρος ήταν η εφαρμογή της ρομποτικής τεχνολογίας που θα αυξήσει την παραγωγικότητα και θα μειώσει το κόστος παραγωγής και τους χρόνους παράδοσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, κορυφαία τραπεζικά στελέχη, εκπρόσωποι σημαντικών φορέων και Μέσων επικοινωνίας, καθώς και συνεργάτες, πελάτες και φίλοι της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network