Το φεστιβάλ "Icons of Porsche" επιστρέφει στο Ντουμπάι

Σε μια χρονιά που η Porsche λανσάρει τα περισσότερα μοντέλα από ποτέ στην ιστορία της, η διοργάνωση ενός ακόμη “Icons of Porsche” στο Dubai Design District αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Icons of Porsche 2023
Icons of Porsche 2023
Icons of Porsche 2023
Icons of Porsche 2023
Icons of Porsche 2023
Icons of Porsche 2023
Porsche Macan EV έναρξη παραγωγής
Icons of Porsche 2023

Στον απόηχο της είδησης για την έναρξη της παραγωγής της αμιγώς ηλεκτρικής Macan στο εργοστάσιο της Porsche στη Λειψία, η γερμανική εταιρεία προετοιμάζεται για τη διοργάνωση ενός ακόμη "Icons of Porsche” στις 23-24 Νοεμβρίου 2024.

Μένοντας λίγο στην Macan, αυτή αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που βγαίνει από το εργοστάσιο της Λειψίας και η παραγωγή του κατέστη δυνατή μετά από την επέκταση στο εργοστάσιο που κόστισε σχεδόν 600 εκατομμύρια ευρώ.

Icons of Porsche 2023

Πίσω στο event που θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι, σε μια χρονιά που η Porsche λανσάρει τα περισσότερα αυτοκίνητα από ποτέ άλλοτε στην ιστορία της. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, φίλους της τέχνης, λάτρεις του φαγητού και της μουσικής, καθώς και της οικογενειακής ψυχαγωγίας στη Μέση Ανατολή. Η διοργάνωση επιστρέφει για τέταρτη φορά στο "The Slab" στο Dubai Design District.

Το κορυφαίο φεστιβάλ αυτοκινήτου στη Μέση Ανατολή

Icons of Porsche 2023

Μέσα σε μόλις τρία χρόνια, το Icons of Porsche έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο φεστιβάλ αυτοκινήτου στη Μέση Ανατολή, με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες αθροιστικά, που γιορτάζουν όχι μόνο όλα όσα σχετίζονται με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Porsche, αλλά και τις περιφερειακές τέχνες και τον πολιτισμό, την κουζίνα και την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Icons of Porsche 2023

Το Icons of Porsche έχει εξελιχθεί σε ετήσιο σημείο αναφοράς για τους οπαδούς της Porsche παγκοσμίως, καθώς και για όλους όσοι μοιράζονται το πάθος τους για τα κλασικά αυτοκίνητα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ή τα φουτουριστικά νέα πρωτότυπα. Το Icons of Porsche, που έκανε το ντεμπούτο του το 2021, αυξάνεται εκθετικά κάθε χρόνο όσον αφορά τα αξιοθέατα και τον αριθμό των επισκεπτών και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα σημεία των παγκόσμιων εορτασμών της μάρκας για την 75η επέτειό της τη χρονιά που πέρασε.

"Το Icons of Porsche γίνεται όλο και καλύτερο. Έχουμε σχεδόν διπλασιάσει τον αριθμό των επισκεπτών μας από χρόνο σε χρόνο από τότε που ξεκίνησε το 2021, καθιστώντας το το μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτοκινήτου στη Μέση Ανατολή", δήλωσε ο Dr. Manfred Braunl, διευθύνων σύμβουλος της Porsche Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Εκθέματα και από το Μουσείο Porsche της Στουτγκάρδης

Icons of Porsche 2023

"Ανυπομονώ να ανακοινώσω μερικά από τα πανέμορφα αυτοκίνητα που έχουμε στα χέρια μας, τα οποία δεν θα προέρχονται μόνο από τοπικούς συλλέκτες, αλλά και από το Μουσείο Porsche της Στουτγκάρδης. Η περσινή διοργάνωση συγκέντρωσε περισσότερους από 27.000 επισκέπτες και μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν μαζί μας".

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι η ιδανική τοποθεσία, το "The Slab" θα φιλοξενήσει τη διήμερη γιορτή κάτω από τα λαμπερά φώτα της πόλης του Ντουμπάι, με έργα τέχνης από διάσημους καλλιτέχνες, ζωντανή μουσική από τοπικούς μουσικούς, εμφανίσεις διασημοτήτων και δημοφιλείς μάρκες τροφίμων και ποτών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network