Πόσα τουβλάκια Lego χρειάστηκε αυτή η "πραγματική" Ferrari 296 GTS

H Ferrari 296 GTS φτιαγμένη από Lego είναι βαρύτερη από την αληθινή και πρέπει να μαντέψεις με πόσα τουβλάκια έχει κατασκευαστεί.

Ferrari 296 GTS Lego

Αυτή δεν είναι η πρώτη Ferrari σε πραγματικές διαστάσεις, φτιαγμένη από Lego, γιατί έχουμε δει και την Ferrari Monza SP1, ωστόσο η Ferrari 296 GTS είναι η πρώτη που δεν ανακοινώνεται από πόσα τουβλάκια είναι κατασκευασμένη και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό. 

Ferrari 296 GTS Lego

Ο λόγος είναι πως πρέπει να μαντέψουμε εμείς πόσα τουβλάκια χρειάστηκαν για την κατασκευή της για να κερδίσουμε κάποιο από τα δώρα της Legoland Florida. Σημασία όμως δεν έχει τόσο ο διαγωνισμός για εμάς εδώ μακριά από την Florida. Έχει οτι αυτό το πιστό αντίγραφο της Ferrari 296 GTS είναι ένα εντυπωσιακό δημιούργημα όσον αφορά την λεπτομέρεια.

Ferrari 296 GTS Lego

Το μοντέλο - για την κατασκευή του οποίου η Lego λέει ότι μια ομάδα 10 ατόμων χρειάστηκε 1.850 ώρες - διαθέτει λειτουργικούς προβολείς, πίσω φώτα και φωτισμό πινακίδας κυκλοφορίας. Η πόρτα του οδηγού ανοίγει και το εσωτερικό, επίσης κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από τουβλάκια Lego, εκτός από ένα πραγματικό τιμόνι της 296 GTS, διαθέτει ένα δίχρωμο μπεζ-μαύρο ταμπλό και ένα ζευγάρι από τα λιγότερο άνετα καθίσματα στον κόσμο.

Ferrari 296 GTS Lego

Ένας twin-turbo V6 της Lego ξεπροβάλλει μέσα από το εκτεθειμένο πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου. Βεβαίως η Ferrari είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου από πλαστικό, εκτός αν αυτά τα τουβλάκια είναι σιδερένια, έτσι ζυγίζει περισσότερο από την αληθινή των 819 ίππων. Το μοντέλο Lego ζυγίζει σχεδόν δύο τόνους έναντι της αληθινής 296 GTS που περιορίζεται στα 1.536 κιλά.

Ferrari 296 GTS Lego

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις στον διαγωνισμό να ξέρεις πως η Ferrari Roma της Legoland Δανιας χρειάστηκε 380.000 τουβλάκια, οπότε μπορείς να υπολογίζεις κάτι περισσότερο για την 296 GTS. Που σημαίνει ότι θα είναι σημαντικά φθηνότερη ακόμη και με τόσα κομμάτια. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network