Αυτό είναι το πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ίδιο SUV κυριάρχησε στις ευρωπαϊκές πωλήσεις στην κατηγορία των plug-in υβριδικών.

Ford Kuga PHEV

Ο εξηλεκτρισμός στην αυτοκίνηση καλά κρατεί με τα μοντέλα που φέρουν αυτή την τεχνολογία, διαρκώς να αυξάνονται. Και δεν είναι μόνο τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα εκείνα που σύρουν το χορό.

Τόσο τα υβριδικά όσο και τα plug-in υβριδικά έχουν ολοένα και περισσότερο απήχηση στο ευρωπαϊκό κοινό με την Ford να πετυχαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρωτιά στις πωλήσεις της κατηγορίας των plug-in υβριδικών μοντέλων με το Kuga.

Μάλιστα οι ταξινομήσεις του Ford Kuga PHEV ήταν κατά 25% περισσότερες από εκείνες του μοντέλου που βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Ford Kuga PHEV

Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς κατασκευάζεται επίσης στη γηραιά ήπειρο και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Γενικώς, η σειρά Kuga ανανεώθηκε στα σημεία για το 2024 προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν οι πελάτες.

Ford Kuga PHEV

Τo νέο Kuga επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 κιλά – πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του. Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το όχημα στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης.

Διαβάστε Επίσης

Παραλλήλως, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.

Ford Kuga PHEV

Από την άλλη, όλα τα νέα Kuga είναι καλύτερα συνδεδεμένα. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, προσφέρει συνδεσιμότητα 5G ενώ διαθέτει και Alexa Built-in στον στάνταρ εξοπλισμό.

Τέλος, η μπαταρία υψηλής τάσης του plug-in υβριδικού Kuga μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 χλμ. με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του οχήματος με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα, όταν ο προορισμός είναι πιο μακρινός.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network