Alfa Romeo Milano: Πρώτες επίσημες εικόνες σε δοκιμές εξέλιξης

Θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 10 Απριλίου αλλά επιτέλους έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες της Alfa Romeo Milano (έστω και με καμουφλάζ), του νέου SUV της φίρμας.

Alfa Romeo Milano

Οι δοκιμές εξέλιξης της Alfa Romeo Milano συνεχίζονται στο χώρο δοκιμών Balocco και πλέον έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου SUV της φίρμας που είναι ηλεκτρικό. Να θυμίσουμε ότι η νέα Alfa θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Απριλίου στο Μιλάνο.

Οι δοκιμές γίνονται υπό την καθοδήγηση της ομάδας Ιταλών μηχανικών που έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτοκίνητα όπως οι 4C, 8C, Giulia, Stelvio και Giulia GTA.

Alfa Romeo Milano

Η ομάδα επικεντρώνεται στην συμπεριφορά της Milano, με στοχευμένες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην ανάρτηση. Στόχος παραμένει η σπορ οδήγηση, βασισμένη στην άμεση και εξαιρετικά ακριβή γεωμετρία του τιμονιού, για να εγγυάται γρήγορες στροφές με υψηλό επίπεδο πρόσφυσης.

Διαβάστε Επίσης

Επικεφαλής εξέλιξης είναι ο Stefano Cereda, επί μακρόν μεγάλο όνομα στα projects της Alfa Romeo. Πριν αναλάβει τη διαχείριση του project Milano, ο Stefano έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη του plug-in υβριδικού Q4 κινητήρα 280HP της Tonale.

Alfa Romeo Milano

Την τεχνική ανάπτυξη του Milano διευθύνει ο Luigi Domenichelli, ένας ειδικός Ιταλός μηχανικός που έχει αναλάβει την ενσωμάτωση και την επικύρωση όλων των υποσυστημάτων του οχήματος όσον αφορά τις επιδόσεις, την αντοχή και την άνεση.

Alfa Romeo Milano

Οι στόχοι επικεντρώνονται στη διασφάλιση τόσο της χαρακτηριστικής οδικής συμπεριφοράς της Alfa Romeo όσο και της κορυφαίας στην κατηγορία εργονομίας, η οποία βασίζεται σε μια εξαιρετική και εξελιγμένη διεπαφή ανθρώπου-μηχανής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network