Alfa Romeo Milano θα λέγεται το νέο μικρό SUV-πότε παρουσιάζεται

Προς το παρόν αποκαλύφθηκε το όνομα του νέου μοντέλου της Alfa Romeo και μάθαμε ότι θα είναι SUV -που όμως τα αρχικά σημαίνουν κάτι άλλο- και πότε θα παρουσιαστεί.

Alfa Romeo Milano

Τον Απρίλιο του 2024 η Alfa Romeo θα παρουσιάσει επίσημα το πρώτο της Sport Urban Vehicle -όπως βλέπετε εδώ το SUV σημαίνει κάτι άλλο. Θα ονομάζεται Alfa Romeo Milano, ως φόρος τιμής στην Ιταλική πόλη όπου στις 24 Ιουνίου του 1910 γεννήθηκε η θρυλική μάρκα.

Με την Milano η Alfa Romeo επεκτείνει την γκάμα της στις μικρότερες κατηγορίες, με ένα μοντέλο "που ενσαρκώνει απόλυτα το DNA της μάρκας και την εκλεπτυσμένη ιταλική σπορ ταυτότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρώτο Sport Urban Vehicle θα αποτελέσει μια νέα πύλη εισόδου στον κόσμο της Alfa Romeo", αναφέρει η ιταλική μάρκα στην ανακοίνωσή της. 

Alfa Romeo Milano
Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε η Alfa Romeo για την Milano. Υπομονή μέχρι τον Απρίλιο. 

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι πρόκειται για ένα μικρό SUV που -μάλλον- στηρίζεται στην νέα πλατφόρμα της Stellantis, που με την σειρά του σημαίνει ότι θα υπάρχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Milano.

Γιατί Milano;

Σύμφωνα με την φίρμα "το Μιλάνο κατέχει πλέον τον ρόλο ενός διεθνούς μανιφέστου για το μοντέρνο σχεδιασμό, την καινοτομία και την βιωσιμότητα. Έχοντας κερδίσει τη θέση του στον κόσμο της Τέχνης και του 'Made in Italy' σε ολόκληρο τον πλανήτη, το Μιλάνο διαδραμάτιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη μόδα, το design και τη μουσική".


Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι λοιπόν η επιλογή της Alfa Romeo να τιμήσει το Μιλάνο, το σπίτι της, για το ξεκίνημα ενός νέου, κεφαλαίου στην ιστορία της, το οποίο θα δίνει την ερμηνεία του σπορ με τα δεδομένα του 21ου αιώνα.

Πρόκειται για μια απόφαση που δεν ακολουθεί την λογική των, εμπνευσμένων από ορεινά περάσματα, ονομάτων των δύο πιο πρόσφατων μοντέλων της, αλλά που δημιουργεί άρρηκτο όσο και ξεκάθαρο δεσμό με την Ιταλική καταγωγή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network