Θα υπάρξει νέο Mini Clubman; Τι απάντησε η επικεφαλής της φίρμας

Τώρα πια είδαμε τα νέα Mini και ξέρουμε πώς αρχίζει να σχηματίζεται η νέα γκάμα αλλά είχαμε μια απορία: Θα υπάρχει νέα γενιά Clubman; Η επικεφαλής Stefanie Wurst μας απάντησε

Mini Clubman

Χορτάσαμε από νέα Mini τις τελευταίες μέρες. Πρώτα, είδαμε τα νέα Mini Cooper και Mini Countryman, μετά ήταν η είδηση ότι το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων τελειώνει για τη μάρκα, μετά έγινε γνωστό ότι βγει και πεντάθυρο Mini Cooper και τέλος μάθαμε ότι η επικεφαλής της φίρμας Stefanie Wurst θέλει να κάνει άλλη μια ειδική έκδοση GP.

Κυρία Wurst θα υπάρξει νέα γενιά Clubman;

Όμως υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρετε γιατί η Wurst δεν ακούστηκε τόσο θετική όταν το Top Gear τη ρώτησε για το μέλλον του Clubman. 

Mini Clubman

"Δεν θα έλεγα ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλα μοντέλα, αλλά δεν θα έχουμε Clubman", δήλωσε η επικεφαλής της Mini για την ανανεωμένη γκάμα. "Το Aceman είναι μια μικρότερη ιδέα, αλλά νομίζω ότι ο χώρος των πεντάθυρων (αν όχι των εξάθυρων) καλύπτεται καλά από το Countryman και το Aceman. Αν κοιτάξετε τους αριθμούς πωλήσεων παγκοσμίως, το Countryman πουλάει διπλάσια από το Clubman".

Mini Clubman

Το Aceman βέβαια ήταν ένα concept που είδαμε για πρώτη φορά το 2022 και ήδη γνωρίζουμε ότι θα βγει στην παραγωγή ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover. Λυπούμαστε όμως που το ιδιότυπο Clubman δεν θα αποκτήσει μια τρίτη σύγχρονη γενιά Mini.

"Λατρεύω το Clubman, οδηγώ ένα Clubman αυτή τη στιγμή", λέει ο Wurst και προσθέτει "Αλλά ως ιδέα για ένα μεγάλο αυτοκίνητο αποφασίσαμε να πάμε με το νέο Countryman".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network