Η επόμενη μέρα της Alpine δια στόματος Luca de Meo-ετοιμάζονται 7 νέα μοντέλα

Ο πρόεδρος του ομίλου Renault ανακοίνωσε το πρόγραμμα ανάπτυξης της Alpine μέχρι το 2030 που εκτός των άλλων, περιλαμβάνει το λανσάρισμα επτά νέων μοντέλων.

Alpine A290_β Show Car

Ο επικεφαλής του ομίλου Renault Luca de Meo έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin πώς θα είναι η επόμενη μέρα της Alpine. Διαβάστε το κείμενό του ώς έχει:

"Μόλις πριν από δύο χρόνια, η Alpine βρισκόταν σε αδιέξοδο. Έκτοτε, αρχίσαμε να τη μετατρέπουμε σε μια ολοκληρωμένη εταιρεία αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών. Ορίσαμε μια πλήρη σειρά EV. Δώσαμε μέλλον στο εργοστάσιο της Dieppe. Εντάξαμε τη μάρκα στη Formula 1, αναζωπυρώνοντας το ιστορικό μας πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Διπλασιάσαμε τις πωλήσεις και αναδείξαμε το μοντέλο A110 στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του στην γαλλική αγορά.

O επικεφαλής της Renault Luca de Meo
O επικεφαλής της Renault Luca de Meo

Αποκαλύπτουμε σήμερα τα σχέδια της Alpine για το μέλλον. Το αναπτυξιακό μας σχέδιο έχει ως στόχο έσοδα 8 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2030 και οικονομικό ισοζύγιο σε 3 χρόνια. Για να φτάσουμε εκεί, η Alpine θα αναπτύξει τη δική της πλατφόρμα EV υψηλών επιδόσεων και θα λανσάρει 7 νέα μοντέλα από τώρα έως το 2030. Αυτά θα περιλαμβάνουν το νέο A290, ένα Crossover GT, το νέο A110, που θα έχει και έκδοση roadster καθώς και το νέο A310. Όλα αυτά θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network