Ουραξονύστης Bugatti στο Ντουμπάι για να παρκάρεις hypercar στον 43ο όροφο

H Bugatti ανακοίνωσε την κατασκευή του Bugatti Residences, ενός κτιρίου στο Ντουμπάι, όπου θα πηγαίνεις στο διαμέρισμά του 43ου ορόφου με το αυτοκίνητό

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Η Bugatti συνεργάζεται με την Binghatti ώστε να φτιάξουν ένα κτίριο στο Ντούμπαι που θα έπρεπε σαφέστατα να ονομάζεται Buildinghatti. Αντιθέτως το ονομάζουν Bugatti Residences, που εδώ που τα λέμε μάλλον είναι πιο ταιριαστό. Τέλος πάντων, στο αρχιτεκτονικό αριστούργημα που ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες θα μπορείς να παρκάρεις στο διαμέρισμά σου, καθώς διαθέτει δύο ανελκυστήρες οχημάτων. Μπορεί και το ασανσέρ αυτοκινήτων και το κτίριο με το όνομα αυτοκινητοβιομηχανίας να το έχουμε ξαναδεί, αλλά για την Bugatti αυτή είναι μια επίσημη πρώτη, καθώς δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το real estate. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Ποια είναι η Binghatti;

Η Binghatti πάντως είναι μια από τις μεγαλύτερες real estate εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι η εταιρεία του Muhhamad BinGhatti (που σημαίνει πως το αστείο με τα ονόματα δεν έχει τελειωμό) και έχει δεκάδες κτίρια στο ενεργητικό της για μεγάλες εταιρείες, αλλά και κατοικίες που πωλούνται ή ενοικιάζονται σε τιμές… Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δηλαδή ακριβά. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Πριν ανακοινώσει το Bugatti Residences, το πιο πρόσφατο project της και τη συνεργασία με την Bugatti, είχε ανακοινώσει, τον Νοέμβριο του 2022, το φιλόδοξο σχέδιο να κατασκευάσει τον υψηλότερο πύργο κατοικιών στον κόσμο. Το Burj Binghatti Jacon & Co, είναι μια συνεργασία με τη διάσημη εταιρεία ρολογιών, που επίσης συνεργάζεται με την Bugatti, και θα φιλοξενεί διαμερίσματα σε ύψος 532 μέτρων. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Μεγαλόπνοο, αλλά εμείς προτιμούμε το Bugatti Residences όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά γιατί θα είναι σε φυσιολογικά ύψη και θα μπορείς να βγαίνεις και στο μπαλκόνι, που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί το Ντουμπάι δεν είναι ακριβώς σαν τον Φλοίσβο, όπου απολαμβάνεις θέα. 

Η εμπλοκή της Bugatti 

Η Bugatti χάρη στην κίνηση αυτή μπαίνει ουσιαστικά σε έναν νέο χώρο δραστηριότητας για πρώτη φορά, αλλά αν κρίνουμε από τις κινήσεις του Mate Rimac μέχρι τώρα, είναι μια μελετημένη κίνηση. Το Bugatti Residences θα είναι στο Business Bay του Ντουμπάι, που είναι μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της πόλης. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Όπως περιγράφουν οι εταιρείες έχει μια σχολαστικά σχεδιασμένη δομή που διαθέτει μια ξεχωριστή πρόσοψη και συμπληρώνεται από περίτεχνα σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους. Αναφέρουν επίσης κάτι για γαλήνιους τόνους και για την ενέργεια της πόλης, αλλά αυτά είναι λυρικότητες που δεν περιγράφουν στην πραγματικότητα το κτίριο.

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Αυτό όπως θα δεις και στις εικόνες είναι σαν ένα τεράστιο λιωμένο ελληνικό Π, που είναι έντονα ρευστό σε μορφή και ιδιαίτερα σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει μονίμως κινούμενο, με έναν περίεργο τρόπο. Στους χαμηλούς ορόφους τα διαμερίσματα διαθέτουν βεράντες με έντονη δόση πολυτέλειας, ενώ πιο ψηλά και μέχρι να φτάσουμε στον τελευταίο 43ο όροφο, η πρόσοψη θα είναι κλειστή. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Θα περιλαμβάνει μια γκάμα από 171 Riviera κατοικίες και 11 Sky Mansion ρετιρέ, καθένα από τα οποία είναι απολύτως μοναδικό με ειδικά επιμελημένες διαρρυθμίσεις. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Η πρώτη κατοικία Bugatti είναι επίσης σχεδιασμένη με πολυτελείς ανέσεις, όπως μια παραλία εμπνευσμένη από τη Riviera. Όσοι προλάβουν και πληρώσουν μερικά αδιανόητα πολλά εκατομμύρια δολάρια (υποθέτουμε, γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές) θα απολαμβάνουν ιδιωτική πισίνα, τζακούζι σπα, γυμναστήριο, τραπέζι σεφ, ιδιωτική λέσχη μελών και δύο ανελκυστήρες αυτοκινήτων από το γκαράζ στο διαμέρισμα. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Οι κατοικίες διαθέτουν επίσης και μια σειρά από πολύ exclusive υπηρεσίες όπως προσωπικό θυρωρό ή άνθρωπο για το παρκάρισμα, το οποίο δεν συνδυάζεται ακριβώς με το οτι θα μπορείς να πηγαίνεις στο διαμέρισμά σου με το αυτοκίνητο, αλλά μπορεί μια μέρα να θέλεις να το αφήσεις στο πάρκινγκ ρε παιδί μου. 

Bugatti Residences Κτίριο Ντουμπάι

Το κοινό project το παρουσίασαν στο Ντουμπάι ο Mate Rimac και ο Muhammad BinGhatti, Διευθύνοντας Σύμβουλoς της Binghatti. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network