Αυτό είναι το πιο ασφαλές παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Το πιο ασφαλές παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, υπόσχεται πως έφτιαξε ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές αυτοκινήτων, ο Frank Stephenson

Babyark Παιδικό Κάθισμα Stephenson

Ο Frank Stephenson είναι ο σχεδιαστής της διασημότερης αεροτομής στον χώρο του αυτοκινήτου αλλά έχει γενικώς, ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στον τομέα του σχεδιασμού αυτοκινήτων, καθώς έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες και έχει συμμετοχή σε αυτοκίνητα που έχουμε λατρέψει όπως η Maserati MC12 και η McLaren P1. Τώρα πια είναι YouTuber και έχει φτιάξει το δικό του σχεδιαστικό οίκο ο οποίος δημιούργησε, όπως διατείνεται, το πιο ασφαλές παιδικό κάθισμα. 

Frank Stephenson

Babyark για ασφαλή ταξίδια του παιδιού

Το Babyark έχει κατασκευαστεί με ορισμένα υλικά υψηλής τεχνολογίας, ώστε ο ισχυρισμός της εταιρείας να είναι όσο πιο ακριβής γίνεται. Διαθέτει σκελετό από ανθρακονήματα και η βάση του έχει ατσάλινα ελατήρια που απορροφούν την ενέργεια και επεκτείνονται σε περίπτωση σύγκρουσης ώστε να επιβραδύνουν την κίνηση του καθίσματος προς τα εμπρός. 

Διαβάστε Επίσης

Στην απευκταία περίπτωση της σύγκρουσης, υπάρχουν 14 αισθητήρες, όπως γυροσκόπιο και άλλοι. Η χρησιμότητά τους είναι να ενημερώνουν τον ιδιοκτήτη εάν είναι ασφαλές να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το κάθισμα, μετά το ατύχημα.

Babyark Παιδικό Κάθισμα Stephenson

Το ίδιο σύστημα συμβουλεύει τον γονιό εάν η καρέκλα έχει τοποθετηθεί σωστά στο όχημα, ενώ μια εφαρμογή προειδοποιεί τον ιδιοκτήτη αν έχει ξεχάσει το παιδί στο αυτοκίνητο. Ο Stephenson λέει πως έχει εμπνευστεί από τα πλακέ κόκκαλα του τρυποκάρυδου και έχει δημιουργήσει τα πλαϊνά του καθίσματος, έτσι ώστε να προστατεύουν κατά τις συγκρούσεις. 

Babyark Παιδικό Κάθισμα Stephenson

Μεγαλώνει γερά παιδιά

Το Babyark προορίζεται για παιδιά με ύψος μέχρι 1.25μ. και βάρος από 2 κιλά μέχρι 30. Αν το προπαραγγείλει κανείς τώρα θα το πάρει με τιμή 990 δολαρίων, ήτοι 930 ευρώ, ενώ αν περιμένει να το κάνει μετά την κυκλοφορία του που είναι στις 31 Μαΐου φέτος, θα το αγοράσει στα 1.190 δολάρια, δηλαδή γύρω στα 1.120 ευρώ.

Babyark Παιδικό Κάθισμα Stephenson

Για να βρεις αν ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου υπάρχει ειδική εφαρμογή για έλεγχο, όμως οι άνθρωποι της Babyark τονίζουν πως ταιριάζει στο 80% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν. 

Babyark Παιδικό Κάθισμα Stephenson

Επίσης αν δεν μείνεις ικανοποιημένος στις πρώτες 100 ημέρες χρήσης μπορείς να το επιστρέψεις, λένε στην Babyark, όπως επίσης λένε πως δεν έχει ημερομηνία λήξης, κάτι που ισχύει με όλα τα παιδικά καθίσματα. Απλώς μετά από δεκα χρόνια μπορείς να το στείλεις στην εταιρεία για δωρεάν τεχνικό έλεγχο των υλικών, ώστε να επιβεβαιωθεί πως τα ανθρακονήματα και το ατσάλι του καθίσματος δεν έχουν φθαρεί καθόλου. Ο Stephenson υποστηρίζει πως το Babyark έχει περάσει περισσότερα από 200 τεστ πρόσκρουσης για να αξιολογηθεί η αντοχή του και οι πιθανότητες τραυματισμών στο κεφάλι και το στήθος. 


 

Best of Network