Μπορείς να αγοράσεις το Honda Civic Type R του Verstappen

Το Honda Civic Type R που έχει υπογράψει ο Max Verstappen πωλείται σε online δημοπρασία που λήγει τη Δευτέρα. Κάθεσαι ακόμη;

Honda Civic Type R Verstappen

Τη Δευτέρα λήγει η online δημοπρασία του Honda Civic Type R του Max Verstappen, οπότε ίσα που προλαβαίνεις να κάνεις τα κουμάντα σου. O Verstappen, έχει ήδη οδηγήσει το νέο Type R. Όμως, το συγκεκριμένο Honda Civic Type R του 2018, είναι αυτό που χρησιμοποιούσε ως εταιρικό αυτοκίνητο, το 2021, τη χρονιά που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στην Formula 1. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την Ομηρική μάχη του με τον Lewis Hamilton στο Abu Dhabi του 2021, υπέγραψε το αυτοκίνητο στο ταμπλό και στο πίσω μέρος και το διέθεσε προς πώληση στο Μονακό. 

Honda Civic Type R Verstappen

Ο νέος ιδιοκτήτης μπορείς να μαντέψεις από που καταγόταν; Το βρήκες! Έτσι τώρα που το πουλάει, θα χρειαστεί ο νέος αγοραστής να το παραλάβει από την Ολλανδία. Η διαδικασία είναι απλή και συμβαίνει εδώ, ήδη μια εβδομάδα τώρα, ενώ λήγει στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας. Η τιμή του, αυτή την ώρα που ασχολούμαστε μαζί του, έχει φτάσει τις 55.000 ευρώ και είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα έλεγε κανείς, "καλή τιμή", ωστόσο είναι μάλλον σίγουρο πως θα ανέβει αρκετά περισσότερο. 

Honda Civic Type R Verstappen

Στο catawiki, έχει πλάκα, πως μπορείς να δεις το ιστορικό όλων των online προσφορών και εμείς στηρίζουμε εκείνον που προσέφερε το πρώτο ποσό των 2 ευρώ, που είναι μια εμπνευσμένη κίνηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει. Σοβαρά όμως, έχει ενδιαφέρον, πως ο εκτιμητής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας υπολόγιζε εξ αρχής 50.000-60.000 ευρώ για το Honda Civic Type R του Verstappen.

Honda Civic Type R Verstappen

Το ρεκόρ τιμής των Honda Civic Type R κατέχει από τον περσινό Δεκέμβριο, το πρώτο Limited Edition Type R που κυκλοφόρησε στην Αμερική, το οποίο πουλήθηκε για 102.000 δολάρια, ήτοι εκείνη την περίοδο σχεδόν 90.000 ευρώ.  

Honda Civic Type R Verstappen

Δεν θέλουμε να είμαστε προπέτες αλλά "ψηνεται" νέο ρεκόρ στην προκειμένη περίπτωση και μάλλον το αξίζει κιόλας. 
 

Best of Network